Mi a különbség a dízeles és a benzines autó vezetése között?
Ilyen formában ez sem igaz, autó és beállításfüggő.
A benzines tanulóautómon, ha kettesben feldobtad a kuplungot, rángatott kettőt és elindult. Nagyonsok 140 ló fölötti dízel meg halott 2000 alatt, gáz nélkül megmozdulni se lehet vele.
És semmit nem kell máshogy csinálni. Érezni kell. De szerintem is hanyagold még egy darabig.
Különben sem lányoknak való a vezetés. Nem hímsovinizmusból mondom, hanem ahhoz, hogy jól tudj vezetni, tudnod kell, mi történik a talpad/kezed alatt. A lányok 99,5%-át pedig ez teljesen hidegen hagyja. Ezért vezetnek általában rosszul a nők.
köszönöm a válaszokat.. arról pedig hogy nem kéne vezetnem
..összesen vagy3-4 alkalommal voltunk fél órát-órát. és ha nem látná rajtam apám, hogy mennyire szeretem a kocsikat, és mennyire szeretnék vezetni, akkor nem vitt volna el egy elhagyatott útra, hogy megmutassa, mit hogy kell, és hogy kipróbáljam. és amúgy ha egy nő nem tud vezetni, akkor már a többi nőnek nem is lehet?
dieselt nem szabad agyon pörgetni. Az enyémben 1900 tól jön a nyomaték ugyhogy 3000 fölé ritkán huzatom ki.
Diesel autonál indulás elött hagyd kicsit járni a motort hogy rendesen bemelegedjen. ha turbo diesel akkor az elején ne nagyon nyomd neki hagyd hogy a tudbo is üzemmeleg legyen és ha esetleg komolyabban odaléptél neki akkor leállitás elött hagyd járni alapjáraton pár percig hogy kiméld a turbot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!