Mi a különbség pl 3 és 4 hengeres autó között?
sokkal jobb ha több mert akkor erősebb és gyorsabb meg minden ilyesmi
ezt igazából érezni kell. pl mikor a 2.5 V6 24 el otthagyom a fél várost akik kis gépekkel járnak
A kielégítő majom választ megkaptad úgy látom ..... :))
Nem tudom ,hogy zokogna 2.5 v6 24 szelep amikor lealázza egy TDI .............
kielégítő majom??????? hát kabbe :)
am azt soha sem hagyja ott 1 diesel. direkt arra lett tuningolva h szaggassa az aszfaltot
Utolsó: Kecsó? :) Milyen autó? szín? Szoktál bejárni körútra? :)
Egy simsonos.
A motor egyenletes járása, rezgése és hangja szempontjából fontos a hengerszám és az elrendezés. Nyagyjából igaz, hogy a nagyobb hengerszámú motor finomabban jár, mivel egy fordulatra, több munkaütem esik, és a hengerek és a hajtókarok folyamatosan változó gyorsulása jobban kiegyenlíti egymást. De az elrendezés is lényeges, mer pl. a sorhatos és boxermorok rendkívül jól kiegyensúlyozottak.
Arról, hogy milyen egyéb előnyük van például a teljesítmény szempontjából nem tudok, nem vagyok szakértő, de jó a kérdésed, remélem én is okosabb leszek etéren.
simsonos:
Galant (2002) általában fekete de néha kék fólia van rajta, nagy szárnnyal és 21 küllős felnivel
körút? nem sűrűn heti 1-2 alkalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!