Suzuki WagonR+-osok! + benzines és gázok autó közötti különbség? FORGALMI VIZSGA 2 NAP MÚLVA
Olyan nagy bajban vagyok, hogy oktatóm a múlt héten összetörte az oktatóautóját (Suzuki Swift benzin) és helyette most másik oktatónál kezdek egy LPG-s WagonR-rel.
Mindebből nem is lenne nagy probléma, ha nekem nem holnap lenne az első vezetésem a WagonR-rel és nem forgalmi vizsgáznék csütörtökön, azaz 2 NAP MÚLVA
Első kérdés: Mi a legnagyobb különbség, ha egy benzines Swift-ről át kell mennem egy LPG-s csodára? Mire kell legjobban odafigyelni, illetve maga a két autó formája mérete mi az, amit ne csináljak a WagonR-rel amit esetleg a Swifttel sima ügy volt.
Második kérdés, a fő kérdés: Egy nagyon rendes WagonR tulajt szeretnék megkérni, hogy fotózza le az én szemszögemből (vezetőülés) a műszerfalat, kormányt és a kapcsolókat valamint írja le ide melyik gomb/kapcsoló mire való. - a kepfeltoltes.hu-ra mehet a kép és az ott kapott linket másold be -
Tudom, hogy holnap még lesz vezetés, de én ezt édeskevésnek érzem ahhoz képest, hogy új autó stb.
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET, TÉNYLEG NAGYON FONTOS!
- A benzines és a gázos autó között vezetés szempontjából a világon semmi különbség nincs. Kezdőként abszolut érzékelhetetlen lesz számodra
- A swiftben és a WagonR+-ban ugyan az a "pörgősnek" csúfolt, ám valójában nyomaték nélküli gyenge motor van. Tehát ebben sem lesz nagy különbség
- Az autók mérete sacc per kábé megegyezik, annyi, hogy a WagonR kicsit kicsit magasabb. Ezt megszokod 10 perc alatt
- A mászerfalon a kapcsolók megegyeznek a swiftel, minimális különbségek lehetnek, de ami neked egy forgalmi vizsgához kell az ugyan ott lesz.
- Mindent - amit egy forgalmi vizsgán csinálnod kell - ugyan úgy csinálhatsz WR+al, mint a Swifttel.
A Swiftben szerintem japán módra a bal bajuszkapcsoló végét forgatva kapcsoltad a világítást, ugye? A WagonR+-ban közreműködött az Opel, szóval ott a műszerfalon van forgókapcsoló. Egyébként rém egyszerű autó, minden kézre esik. Esetleg furcs az lehet hogy magasan ülsz benne.
Lusta voltam kimenni lefotózni anyám kocsiját, de kerestem képet. Csak Opel Agila van, de ugyanaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!