Mi a különbség egy 2000-es és egy 5000-es transmitter között?
Most gondolom az árára gondolsz. Csupán annyi hogy én megvettem a média markt-ba 3000 Ft-ért egyet és előtte direkt megkérdeztem hogy mi a különbség közöttük. Azt mondja az eladó hogy szinte semmi csak az egyikhez vannak plusz tartozékok (fülhalgató, memóriakártya stb) a másikhoz meg nincs.
Na lényeg a lényeg, hogy ezzel a lendülettel meg is vettem 3000-ért az olcsóbbat és bevágódtam vele a kocsiba nagy örömmel, de mikor bedugtam olyan szarul szólt, hogy soha többet nem is használtam. Komolyan mondom a sima rádió jobban szólt, mint az.
Ezután vettem egy drágábbat egy normális boltba, ami direkt ilyen hangtechnikákkal foglalkozik, és azóta is azt használom, ha unom a rádiós zenéket. Hihetetlenül tisztán szól. Bőven túlteljesíti a rádió minőséget, ráadásul be lehet rajta állítani a hangszínmagasságot is.
Szóval ennyit az olcsóságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!