Mennyire lesz érezhető a különbség két autó között?
Hát én az 1,4-es TDCI Fusion után az 1,6-os TDCI Focust szó szerint élvezem!
Amikor egy előzés előtt nem kell visszarakni 4-ikbe, és egy laza "gázfröccsel" már meg is előztem az előttem haladót, akkor valahogy mindig vigyorok, mint akit ****ni visznek :)
Ezek alapján az 1,0-ás Swift után vezetni egy 2,0-ás diesel motort álomszerű lesz! Szerintem (ha szeretsz vezetni, akkor) vissza sem akarod majd adni a volánt :):):)
Nagyon nagy különbség lesz, bár ahogy mondod 2 embernek 600km kicsit sok szerintem.
Úgyhogy szerintem fogsz Te is vezetni. :D
Totál más lesz, de élvezni fogod az tuti. :) Arra figyelj majd hogy ez nem a háromhengeres varrógép, nem kell 5700-ig forgatni, mert nem szereti. :)
Amúgy 600km 3embernek p*csa, volt hogy egyedül többet vezettem egy nap. :)
:D Igen azt tudom, hogy a dízelek nem szeretik a maghas fordulatot :) arra majd ügyelek :) kb mikor "érdemes" váltani?
Az tény h nem lesz egy megrázó utazás :) csak ha hátul kellene ülnöm 8 órát míg megyünk azt nem élvezném a 190cm-el :) de megfogunk állni 3-4x az tuti :)
"Amúgy 600km 3embernek p*csa, volt hogy egyedül többet vezettem egy nap. :)"
Én rendszeresen többet vezetek egy nap, nekem nem sok. Ha valaki átlag napi 20-50 km-t vezet csak, akkor annak azért elsőre lehet sokk lesz egy picit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!