Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lesz érezhető a...

Mennyire lesz érezhető a különbség két autó között?

Figyelt kérdés
Nekünk van egy kis Suzuki Swiftünk amibe 1.0 motor van, és ehhez már hozzá szoktam, hogy olyan kis "lomha" de szombaton utazok Olaszországba, és lehet h nekem is kell vezetnem, de nem a mi autónkat. Egy Volkswagen 2.0 TDI-t, igaz 5-en utazunk és lesznek azért cuccaink, mert egy hétre megyünk. Mennyire lesz érezhető a változás a teljesítményben és a vezetési élményben? tapasztalatok?

2012. aug. 23. 08:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nagy a különbség az biztos!
2012. aug. 23. 09:04
 2/21 A kérdező kommentje:
Azt gondolom mivel dupla akkora motorja van :D meg a dízel az nyomatékosabb.
2012. aug. 23. 09:09
 3/21 anonim ***** válasza:

Hát én az 1,4-es TDCI Fusion után az 1,6-os TDCI Focust szó szerint élvezem!

Amikor egy előzés előtt nem kell visszarakni 4-ikbe, és egy laza "gázfröccsel" már meg is előztem az előttem haladót, akkor valahogy mindig vigyorok, mint akit ****ni visznek :)

Ezek alapján az 1,0-ás Swift után vezetni egy 2,0-ás diesel motort álomszerű lesz! Szerintem (ha szeretsz vezetni, akkor) vissza sem akarod majd adni a volánt :):):)

2012. aug. 23. 09:20
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) hát igen valahogy én is így érzem a dolgokat :D Imádok vezetni :) de mivel nem a miénk az autó így az se biztos h fogok-e vezetni, mert barátnőmékkel megyek, és övék a kocsi :) az út meg 600km lesz és 3 embernek van jogsija velem együtt, szóval nem biztos h rám kerül-e a sor :D de ha így lesz akkor biztos nagyon fog örülni a fejem :) majd vigyorgok mint a tejbe tök :)
2012. aug. 23. 09:26
 5/21 Rambo75 válasza:

Nagyon nagy különbség lesz, bár ahogy mondod 2 embernek 600km kicsit sok szerintem.

Úgyhogy szerintem fogsz Te is vezetni. :D

2012. aug. 23. 10:01
 6/21 A kérdező kommentje:
Számolgattam magamban és fejenként 200km az mindenkinek jó lenne :D nem is sok, de nem is kevés :) Remélem így lesz mert ki szeretném próbálni :D
2012. aug. 23. 10:10
 7/21 anonim ***** válasza:

Totál más lesz, de élvezni fogod az tuti. :) Arra figyelj majd hogy ez nem a háromhengeres varrógép, nem kell 5700-ig forgatni, mert nem szereti. :)

Amúgy 600km 3embernek p*csa, volt hogy egyedül többet vezettem egy nap. :)

2012. aug. 23. 11:16
 8/21 A kérdező kommentje:

:D Igen azt tudom, hogy a dízelek nem szeretik a maghas fordulatot :) arra majd ügyelek :) kb mikor "érdemes" váltani?

Az tény h nem lesz egy megrázó utazás :) csak ha hátul kellene ülnöm 8 órát míg megyünk azt nem élvezném a 190cm-el :) de megfogunk állni 3-4x az tuti :)

2012. aug. 23. 11:33
 9/21 anonim ***** válasza:

"Amúgy 600km 3embernek p*csa, volt hogy egyedül többet vezettem egy nap. :)"

Én rendszeresen többet vezetek egy nap, nekem nem sok. Ha valaki átlag napi 20-50 km-t vezet csak, akkor annak azért elsőre lehet sokk lesz egy picit :)

2012. aug. 23. 11:50
 10/21 A kérdező kommentje:
Minden csak megszokás kérdése :)
2012. aug. 23. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!