Ma kaptam meg a jogsim, kirakjam -e a "T" betűt az autómra? Sokan szerint ez rém ciki, mások szerint ajánlott. Szerintetek?
Szerintem nem érdemes.
A legtöbb előzékeny, normális sofőr a T nélkül is ugyanúgy fog veled szemben viselkedni. Főleg ha összeszedetten vezetsz. Néhány emberből meg kihozza a "gyá, egy mazsola, most megszivatom" állatfajtát.
Ahogy K G írta, felesleges.
Aki normális az ugyanúgy normális alapjáraton is, viszont a T-s matrica vonzza a bunkókat, csak negatív hatása lenne sajnos. Egyébként gratula a jogsihoz :)
Nehogy kitedd. Én se raktam ki, egyenrangú vagy az összes többi sofőrrel szemben, így meg a szemétládák célpontjává válsz. Engem is imádnak előzgetni, mikor pl 60-as táblánál meg több,mmint 65-tel (nincs pénzem trafipax után fizetgeti, nem is sietek sehová), pedig nincs kint a T betű, az emberek egy része simán tajparaszt.
Amit tudok ajánlani, mielőtt forgalomba mész, menj el a saját/családi kocsival egy kihalt parkolóba és gyakorold avval is az elindulást, megállást, sebességváltást stb. Nekem sokat segített, így forgalomban alig pár alkalommal fulladtam le az elején, nem pedig a zöld lámpa kellős közepén kínlódtam és stresszeltem. Nem lesz baj amúgy, csak nyugodtan.
Engem pl. apám sosem tanított vezetni gyerekkoromban sem, vizsgán vezettem először autót, forgalmi vizsgán megjegyezte a vizsgabiztos, hogy olyan, mintha évek óta vezetnék... Akkor miről is beszélünk?
Szerintem nem helytálló, amit az előbb leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!