Egy távoli rokonom munkát ajánlott régen. Akkor nem érdekelt. Ciki ha most mégis elfogadnám?
Nem igazán vagyok jóban vele, valahogy mindig tartom vele a 2 lépés távolságot. Mikor apum meghalt, akkor azt mondta, hogy tudna adni 4 órás munkát (suli mellett), pl ruhát hajtogatni egy szupermarketben. Akkor nem voltam rászorulva, de most végeztem a suliban, és nem találok állást (2 éves kereskedelmi okj-m van)
Nagyon ciki lenne ha most ennyi idő elteltével megkeresném, hogy tudna-e munkát adni? Meg az a baj, hogy ha nem lesz velem megelégedve, akkor elmondja rokonoknak, hogy milyen vagyok...Szóval ismerősnél ezért sem szívesen dolgoznék, dehát kénytelen leszek azt hiszem...
És még egy kérdés: szerintetek mennyi pénzt adhatna vajon? 8 órában szeretnék dolgozni...
8órára hiper/szuper marketekben 80ezer ft körül szoktak fizetni.(saját tapasztalat).
Egyébként nem ciki,a muszáj nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!