Van egy FRANCIA DÍZEL AUTÓM, ÉS SOSEM ROMLOTT EL! Mit csináljak?
5 éve Renault Clio 1.5Dci-t használok. Tudjátok ez az a motor, amire egyesek szerint 50 ezer km-enként 500 ezer Ft-ot kell költeni. 150 ezer van az autóban, és soha semmi baja nem volt még.
A mai reggeli mínusz 10-ben viccen kívül pont ugyanúgy indult, mint plusz 30-ban. Ugyebár állítólag egy dízel autó télen a nagy hidegekben nem indulhat be reggel...különben is francia, és különben is 1.5dci, ezek a motorok sz@rok. Ja...a fogyasztása soha nem érte el még az 5 litert. De rossz lehet nekem... Ja a mai napig újan és használtan is több száz ezer Ft-al olcsóbb, mint egy német társa. Ja hogy a minőséget vesszük meg? Na persze...
Csak én vagyok fordítva bekötve? Vagy csak engem szívatnak ezek a hülye francia autók, hogy működnek, és soha egyetlen plusz Ft-ba nem kerül a javítás egy némethez képest? Hozzátenném, hogy 20 éve ugyanez a helyzet: francia dízel autók, 0 meghibásodás. Mindig sokkal jobban jártam, mintha németet vettem volna. Anyagilag, kényelmileg, mindenhogy.
Félreértés nem essék: nem a német autókat akarom bántani, hanem egyszerűen NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT KELL A FRANCIA AUTÓKAT SZIDNI, AMIKOR SEMMIVEL NEM ROSSZABBAK, MINT A NÉMETEK?
Nekem volt régen egy renault 19 esem.Kurv@ sz@r volt.Mindig volt valami hibálya.
Na gyorsan lecseréltem egy renault megane ra.Az még sz@rabb volt.Annyit még életemben nem szívtam autóval.
Pedig mind a kettőt,megkímélten,garázsból karc mentesen vette.
Egyszerűen csak pechem volt?
A francia autó fanok szerint igen,mindenki más szerint nem.
De megnéztük,mert mindig szakival veszek csak autót.Eddig nagyon sok kocsim volt,egy időben évente cserélgettem.Érdekes,hogy csak az olasz,francia autókal volt problémám.Ja bocsánat egyszer bevásároltam egy 20 éves Polot ,mert megszorultam anyagilag.Na utána,soha többet nem vettem 10 évesnél öregebb autót.
Most ha megszorulnék és olcso autó kellene csak is a sokat szidott suzukit venném.
Egyébként Honda párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!