Az érdelne hogy miért fikázzák le a francia és az olasz autókat?
Mert régen nagyon gáz autókat csináltak, nehéz volt szerelni (francia) drága volt az alkatrész, stb.
Most már viszonylag jó autókat csinálnak, drágán. Most se vennék amúgy, max, ha ingyen kapnám.
Mert a népítélet szerint a Citroen C4 jött ki a legrosszabb autónak egyszer kétszer. A C5-ösökből jó pár kigyulladt. Tavaly talán valamelyik olasz lett a legutáltabb autó.
Én nem vagyok márkab@zi de ha valaki mindenáron egy márkát akar fényezni attól ki tudok akadni.
Nekem Fiat Bravom van, a motorja egy kókány fos. 1,4 12v.
Peugeot is volt de csak a régi 205-ös. Az is kigyulladt. A kábeleket hanyag eleganciával átvitték a váltó felett ami a rázkódástól kikezdte, rövidzárlat, és már lángolt is a paripa. De nem haragszom rá mert benne volt a korban.
Egyébként autóvill. szerelő vagyok, úgy hogy 1 fekete pont nekem ezért.
Mert az emberek nagyon buták. Képesek egy premium kategóriás márkát összehasonlítani egy középkategóriás márkával. Ezen felül az emberek rendkívül felszinesek. Némelyik ember csak azért vesz felsö-közép kategóriás autót, hogy a szomszéd tudjun irigykedni. Persze ehez kellenek olyan sztereotípia mint pl. az is, hogy csak a sikertelen, csödtömeg emberek vesznek suzukit. És nem kell messzire menni, ezen az oldalon rendszerint ha negatív páldát ír egy hozzászoló akkro 100ból 99szer a suzukit írja. És sokan már ezért se vesznek suzukit.
Hogy miért fikázzák? Aki fikázza annak sose volt vagy ha volt csak tankolta és néha lemosta az eső. Nah meg olyan véleményre nem kell adni, hogy az unokatesom nagybátyjának az öccse mondta... Tény, hogy ha százalékokat néznénk az elmúlt évtizdekröl akkor a olasz és a francia autók nem tartoznának a legmegbízhatobb autók közzé de figyelembe kell venni(nagyon is), hogy az áruk sem annyi mint egy premium német márkának.
Mert az emberek sznobok, és teli vannak előítéletekkel. Azt én is elismerem, hogy a múlt francia autóival voltak problémák, de a legújabbak bőven vannak olyanok, mint a németek. Értsd: a franciák javultak, a németek romlottak megbízhatóság terén.
Emellett egy francia autó jóval olcsóbb, azaz adott pénzösszegért fiatalabb, jobb állapotú autót kapsz, ami miatt könnyen lehet, hogy kevesebbet kell javítani, mint az ugyanannyiért vásárolt németet.
Mi 20 éve franciával járunk, volt Peugeot, Renault, Citroen, soha semmilyen komolyabb meghibásodás nem történt, soha nem vennék németet, mert ár/érték arányban abszolút verhetetlenek a franciák, a kényelemről nem is beszélve.
Azért mert szarok!
Ne próbáld ki hivatásszerűen pénzt keresni ezekkel a járművekkel!
Az identitásodat ápolgatják,talán úgy gondolod,hogy menőbb vagy benne,de ez csak egy gondolat!
A macskazabálók szarjaira csak a gatyádat fogod rákölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!