Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az érdelne hogy miért fikázzák...

Az érdelne hogy miért fikázzák le a francia és az olasz autókat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 16:42
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Mert hogy sokak szerint a német autó a legjobb.Nekem volt német is francia is,most épp olasz van.Mindegyiket kell szervizelni,és túl nagy árkülönbség nincs a szervízdíjakban,és alkatrészárakban sem.Akkor?
2012. febr. 1. 16:45
 2/23 anonim válasza:
51%

Mert régen nagyon gáz autókat csináltak, nehéz volt szerelni (francia) drága volt az alkatrész, stb.

Most már viszonylag jó autókat csinálnak, drágán. Most se vennék amúgy, max, ha ingyen kapnám.

2012. febr. 1. 16:46
 3/23 anonim ***** válasza:
Mert az emberekbe rögződött a Fiat 125, 126, 500 kapcsán. Valóban azok megbízhatatlanok voltak. A legjobb fiat eddig a 850 volt. A legrosszabb az 500. A mostani autók közül (2000-) a Puntot nem javaslom megvételre, mert minden baja van. A többi autóval nincs semmi probléma, ha rendben van tartva. Évente lecseréled az olajat, ellenőrzöd a szíjjakat, a legszűrőt, a gumiszilenteket a futóművön. Igen, mert törődni kell vele és nem olyan igénytelen mint a szutyuki. Az emberek azt szeretik, ha locsolják bele az üzemanyagot és csak menni kell vele.
2012. febr. 1. 17:18
 4/23 anonim ***** válasza:
49%

Mert a népítélet szerint a Citroen C4 jött ki a legrosszabb autónak egyszer kétszer. A C5-ösökből jó pár kigyulladt. Tavaly talán valamelyik olasz lett a legutáltabb autó.

Én nem vagyok márkab@zi de ha valaki mindenáron egy márkát akar fényezni attól ki tudok akadni.

Nekem Fiat Bravom van, a motorja egy kókány fos. 1,4 12v.

Peugeot is volt de csak a régi 205-ös. Az is kigyulladt. A kábeleket hanyag eleganciával átvitték a váltó felett ami a rázkódástól kikezdte, rövidzárlat, és már lángolt is a paripa. De nem haragszom rá mert benne volt a korban.

Egyébként autóvill. szerelő vagyok, úgy hogy 1 fekete pont nekem ezért.

2012. febr. 1. 17:30
 5/23 anonim ***** válasza:

Mert az emberek nagyon buták. Képesek egy premium kategóriás márkát összehasonlítani egy középkategóriás márkával. Ezen felül az emberek rendkívül felszinesek. Némelyik ember csak azért vesz felsö-közép kategóriás autót, hogy a szomszéd tudjun irigykedni. Persze ehez kellenek olyan sztereotípia mint pl. az is, hogy csak a sikertelen, csödtömeg emberek vesznek suzukit. És nem kell messzire menni, ezen az oldalon rendszerint ha negatív páldát ír egy hozzászoló akkro 100ból 99szer a suzukit írja. És sokan már ezért se vesznek suzukit.

Hogy miért fikázzák? Aki fikázza annak sose volt vagy ha volt csak tankolta és néha lemosta az eső. Nah meg olyan véleményre nem kell adni, hogy az unokatesom nagybátyjának az öccse mondta... Tény, hogy ha százalékokat néznénk az elmúlt évtizdekröl akkor a olasz és a francia autók nem tartoznának a legmegbízhatobb autók közzé de figyelembe kell venni(nagyon is), hogy az áruk sem annyi mint egy premium német márkának.

2012. febr. 1. 17:52
 6/23 anonim ***** válasza:
Az emberek azért nem szeretik a Francia és főleg Olasz autókat, mert az átlagnál többet kell velük foglalkozni. És nem is vitázom mert értelmetlen. Nekem olasz autóm van,Fiat Bravo rendszeresen foglalkozom vele,gond nélkül kivisz egy huzamba Olaszországba.Teszt volt.Minden autónak megvan a maga hiánya,hiszen tökéleteset szándékosan nem csinálnak. Tudjuk,konkurens a BMW,Audi és az Opel is de higyjétek el,ezekkel az autókkal is van bőven baj csak talán kevesebb mint egy olasszal. Elárulom nektek hogy az én kis fiatom teljes BOSCH elektronikás (NÉMET MÁRKA ugye tudjuk) és rendszeresen vannak vele problémáim. Fiat punto 1996 1,2-es motorral? Szép autó,de senkinek nem ajánljuk mert NEM sikerült. Nem árulok el nagy titkot hogy a Lamborghini Gallardo meg egy tűzpiros Ferrari is OLASZ autó,mégis szeretnék az emberek megkaparintani. Ezzel azt akarom mondani,hogy a Németek is, meg az Olaszok is csinálnak jót,meg kevésbé jót is.
2012. febr. 1. 18:05
 7/23 anonim ***** válasza:

Mert az emberek sznobok, és teli vannak előítéletekkel. Azt én is elismerem, hogy a múlt francia autóival voltak problémák, de a legújabbak bőven vannak olyanok, mint a németek. Értsd: a franciák javultak, a németek romlottak megbízhatóság terén.

Emellett egy francia autó jóval olcsóbb, azaz adott pénzösszegért fiatalabb, jobb állapotú autót kapsz, ami miatt könnyen lehet, hogy kevesebbet kell javítani, mint az ugyanannyiért vásárolt németet.

Mi 20 éve franciával járunk, volt Peugeot, Renault, Citroen, soha semmilyen komolyabb meghibásodás nem történt, soha nem vennék németet, mert ár/érték arányban abszolút verhetetlenek a franciák, a kényelemről nem is beszélve.

2012. febr. 1. 18:34
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
olasz autó iveco kamion 300 e km és egy nagy szar! semmi nem jó rajta,ugyan ez egy volvónál 2 mill.km így már érthető ?
2012. febr. 1. 18:43
 9/23 anonim ***** válasza:
És törekednek legalább a 'szar' iveco karbantartására vagy leszarják magasról ilyen felszólalással: 'úgyis szar, minek vele foglalkozni'?
2012. febr. 1. 19:14
 10/23 anonim ***** válasza:
19%

Azért mert szarok!

Ne próbáld ki hivatásszerűen pénzt keresni ezekkel a járművekkel!

Az identitásodat ápolgatják,talán úgy gondolod,hogy menőbb vagy benne,de ez csak egy gondolat!

A macskazabálók szarjaira csak a gatyádat fogod rákölteni.

2012. febr. 1. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!