Az érdelne hogy miért fikázzák le a francia és az olasz autókat?
Én négytengelyes ivecoval dolgoztam. Ez a terepmunka mutatja meg igazán hogy mit bír egy gép.
18 m3 plató volt rajta. Próbáltunk úgy menni vele mint mondjuk a MAN-ek meg a mercik, de hamar rájött a tulaj hogy nem érdemes hetente kétszer kutyacsontot meg laprugót cserélni. A kutyacsont két lágyvas fosból összehegesztett valami, ellentétben a konkurens márka kovácsolt vasából készült termékével.
A két első rugó végei nem a vázhoz kapcsolódtak hanem valami hihetetlen idétlen módon voltak összekötve (most nem részletezem) amit egy másik márkánál sem láttam és persze azok is szakadtak szét.
Az alapjárati szervója 5000 km után megadta magát nem is egyben. A szervíz szerint konstrukciós hiba.
A hátsó rugó himbatengelyéből szintén hasonló km után kifolyt az olaj. A szervíz válasza ugyanaz.
A szwervótartályon lévő cső szintén egy fos gumiból készült ami 2-3 év után megadja magát , menet közben elcsattan ráfolyik a leömlőkre az olaj, te meg ugorhatsz ki hogy "mi a f@om van mnár ezzel a szarral megint. Tudok ivecorol ami e miatt gyulladt ki.
Egyébként ennek a csőnek 10 évig is lazán kellene bírnia, mert csak visszatérő cső, nyomás alig van benne.
A világitásáról, meg ennek a computeréről nem beszélek mert nem szeretném felzaklatni magam.
A hátsó difik is szakadtak szét. Valami olajzó furat mentén reped el benne a fogaskerék.
Tudnám még folytatni, de inkább nem pötyögök többet. Lényeg hogy ha simogatva használsz egy TGK-t akkor persze megy, de itt azért kibujik a szög a zsákból és meglátszik melyik a minőségi termék.
Mert legtöbjükk nemért hozzá.El se tudják mondani hogy mért nem jó,csak nem jó és kész.
Egyik rokonomnak mutattam a 3 éves alfámat és ő egyből monta hogy ő nem vett volna alfát mert OLASZ.Ebbe az a vicc hogy 45 éves és sose volt jogsija,még azt se tudta hogy hol a motor benne.
A VOLVÓ-kra meg sok embertől hallotam hogy a legmegbizhatóbb,pedig nem,csak összekeverik a legbiztonságosabbal.
Inkább az a bosszantó mikor a sok hülye ágaskodik , és mindenáron védi a "márkáját"
Ő tervezte? Ő rakta össze? Nem értem a sok barmot.
Megvette beleült és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!