Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg annyira rosszak a...

Tényleg annyira rosszak a francia és olasz autók mint mondják?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 11:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Eléggé
2009. nov. 6. 11:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek ez a sz@r,valakinek meg az,kinek a pap,kinek a papné.Ezeknek a mendemondáknak ne dőlj be! Nekem volt már svéd,francia és japán autóm is és használtam sokáig olaszt is...Mondjuk ha választani kell,akkor a francia.Kicsit kinlódósabbb szerelni,de viszont nagyon kényelmes és jó fogyasztású autók.Én egyébként megint japán autót vennék-veszek.Üdv!
2009. nov. 6. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
tényleg, de ha használtat veszel akkor édesmindegy hogy milyen gyártmány mert ebben a pusztulat országban CSAK sz@rt foghatsz ki. Átvizsgálás után derül csak ki hogy hol a szar a palacsintában.
2009. nov. 6. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

A mezei autók igen.

Mondjuk egy Ferrarit vagy egy Lamborghinit lehet, hogy megtartanék... ;-D

De már hallottam dícsérni a francia dízeleket is. Francia autót soha nem vennék, de Japánt bármikor.

2009. nov. 6. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Nekünk van francia és japán autónk is, nem az első egyikből se... és soha egyikkel se volt semmi baj. "kopp kopp" :) Tény, hogy kétszer annyira vigyázunk rájuk, mint az átlagember.

Kérdés az, hogy mennyire nézed meg, amikor megveszed, mi baja van/lehet, mennyire vagy rá igényes, mennyire vigyázol rá, stb. és egy csomó más tényező. Véleményem szerint az emberek azért mondják rá, hogy vacak, mert figyelmen kívül hagyják az intő jeleket, pl. ha valamin hallani/látni hogy cserélni kell, és sajnálják rá a pénzt. Aztán ha tényleg megáll, akkor meg csak néznek.

Nekem ez a véleményem. :)

2009. nov. 6. 12:10
 6/11 anonim válasza:
100%
A szerelőműhelyek nagyon szeretik öket, 60%-ban ezeket szerelik. De tökmindegy belenyulhatsz bármibe. Ha meg lennének elégedve az autoval nem adnák el.
2009. nov. 6. 16:36
 7/11 A kérdező kommentje:
még a végén kiderül, hogy minden használtautót azért adbnak el mert rossz :D
2009. nov. 6. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 20 éves Renault-unk van és müködik, persze jobb lenne egy BMW ,de ez se rosz.
2009. nov. 6. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
15 éves dízel francia autómnak semmi baja:)
2009. nov. 7. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem hát a franciák is tudnak autót csinálni.
2009. nov. 7. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!