Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted miért rosszak a...

Szerinted miért rosszak a francia autók?

Figyelt kérdés
Nyugodtan írd le a véleményed...
2010. márc. 16. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert az elektronikájuk megbízhatatlan.
2010. márc. 16. 21:12
 2/11 anonim válasza:
49%
Miért? Rosszak? Peugeot 607 tulaj vagyok! És álom....
2010. márc. 16. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Azért mert akinek van francia autója, egyszerűen nem törődik vele.
2010. márc. 16. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Benne van a kérdésben, mert francia. Mondj egy jó dolgot, amit a franciáknak köszönhet az emberiség. Egyébként meg tényleg az elektronika, elég kehes.
2010. márc. 16. 21:40
 5/11 omadjoe ***** válasza:

én nem tudom, hogy jok-e, v. rosszak.

én akartam venni egy renault laguna kombit, és az egyik csoporttársam egy ilyennek volt a tulaja. lebeszélt rola. azt mondta, hogyha eszem van renault-t nem veszek. (nagyon köpködte az autó müszaki megbizhatóságát) 2 évig jártam europát. norvégtol- olaszig, magyartol-spanyolig. az autoutakon, és autopályákon 10 autobol 7 csak renault láttam megdögölve, trélereken is jobbára minden második renault volt. engem a látottak meggyöztek, hogy renault nem jo auto. volt 6 honapig peugeot 205-ösünk is de többet volt szervizbe, mint amennyit használtuk. fék 0 volt, pedig teljesen új fékrendszer volt benne. 13 év után anyám a mai napig köpködi a peugeotot. havernak saxoja volt. ö is sürün vitte szervizbe a verdát, és addig mindig a mi Mareánkkal autózott. 2év után ö is vett egy Mareát, és a saxot eladta. pedig nagyon utálja az olasz autókat. :D

2010. márc. 16. 21:43
 6/11 A kérdező kommentje:
1 dolgot tudok mondani amit a franciák adtak a világnak: a francia szex :)) meg állítólag bort tudnak csinálni.. csak kár h. nem szeretem ;) ja meg fociban viszonylag jók de amúgy igazad van mást nem tudok mondani. Francia repülők? Felejtősek... Tankok? Begyalázták őket a németek is és azóta mit sem fejlődtek...
2010. márc. 16. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
renault kangoo dci vel jártam. sem a szakszervíz,sem 2 másik szerelő nem találta a hibáját,hogy melegen miért nem akar indulni,csak többszöri indításra. belekerült több mint 200.000 ezerbe,mert mindig cseréltek valamit. szar az elektronika. meg csúnyák is. tisztelet a ritka kivételnek. ezek a mostani magasnyomású motrok nem jók már.
2010. márc. 16. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyósoméknak van Peugeot-juk, annyi a gáz vele, hogy egy apró szereléshez is le kell bontani kb a fél autót :) Ha már meglátja az autószerelő már menekül :)

Amúgy egy másik autószerelő haverom kedvenc mondása: "F betűs autót ne vegyél: Ford, Fiat, francia" :))))

2010. márc. 17. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 8 éves Renaultom van és az elmult 3 évbe mig nálam volt egyszer kellett javitani 40 ezerérét.Semmi panaszom nincs vele.
2010. márc. 17. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A franciáknak a pezsgőjük, a boruk, a sajtjuk, a konyakjuk jó. Meg ők találták fel a malária gyógymódját.

De a kocsijaik szarok.

Illetve az igazán régiek jók, csak azok meg rohadnak, ugyhogy német vagy japán.

nekem BMW

2010. márc. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!