Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Biztos vannak olyanok akik...

Biztos vannak olyanok akik nem cserélték le a nyári gumijukat. Miért?

Figyelt kérdés

Esetleg ismerősödtől milyen indokot hallottál?

Nekem bátyámnak az volt(5-6éve) az indoka hogy :tudok én vezetni nekem nem kell.

Azóta már lecseréli minden évben.

2012. febr. 1. 07:53
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

ma 17:42

Jó a példa de az a baj hogy a begyepesedett csaknyárigumi fanoknak nem bírod elmagyarázni hogy jobb a téli gumi télen.

2012. febr. 1. 21:41
 32/33 anonim ***** válasza:
helyben vagyunk már a120 skodát hasonlítjuk a mercihez minden elismerésem!!!!!!!!90 évek előtt 4 évszakos gumik voltak!!!
2012. febr. 2. 13:29
 33/33 anonim ***** válasza:

Vidéken olyan helyen lakom, ha nem lenne téli gumi feltéve, fel sem jönnék az utcában... próbáltam nyárival is amikor lusta voltam cserélni... 10 métert tudtam felfelé haladni.

Én tehát cserélek minden évben, de nem gumit, hanem komplett kerekeket. Igy csak egyszer költök rá amikor megvettem a bontóban a felniket, és a hipermarketben a gumikat. Mert a gumisnál igencsak drágák lettek volna.

Igy járok már 8 éve gumicsere költség nélkül.

2012. márc. 10. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!