Renault Master kisteherautómba aksit cseréltek és aksi csere után kódot kér a gyári rádió és ez nem tudom. Kéne egy ami jó lehet lejjebb leírom az adatokat? Holnap indulok vele külföldre és egy hét rádió nélkül az kegyetlen egy autóba!
Renault Master kisteherautómba aksit cseréltek és aksi csere után kódot kér a gyári rádió és ez nem tudom.írni Kellene egy kód hozzá!
Ezeket a számokat találtam rajta:
22DC259/62
RN259F40489278
FD1004280489278
7700434436T2195
security kód: L195
Vigyázz, mert csak 10 szer próbálkozhatsz!
A rádió pontos nevét, típusát még mindig nem írtad! Így nem tudok segíteni, csak kisérletezel! Minden hibás kódbeírás után egy bizonyos időnek el kell telnie ahhoz, hogy újra próbálkozhass! Az első után 10 perc, a második után 20, a harmadik után 40, és így tovább. A kilencedik hibás próba után pl.10 órát kell várni a következő lehetőségre! A tizedik hiba után pedig dobhatod a kukába!
A 3724 az hogy jött ki? Kivontad a pénteket? Ilyen szám nincs is a megadottak között.
A másik meg az L. Az L betút hogy viszed be? Van betűkarakter? Mert ilyenről még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!