Renault Master kisteherautómba aksit cseréltek és aksi csere után kódot kér a gyári rádió és ez nem tudom. Kéne egy ami jó lehet lejjebb leírom az adatokat? Holnap indulok vele külföldre és egy hét rádió nélkül az kegyetlen egy autóba!
Figyelt kérdés
Renault Master kisteherautómba aksit cseréltek és aksi csere után kódot kér a gyári rádió és ez nem tudom.írni Kellene egy kód hozzá!
Ezeket a számokat találtam rajta:
22DC259/62
RN259F40489278
FD1004280489278
7700434436T2195
security kód: L195
2011. júl. 31. 19:00
11/16 anonim válasza:
Ha rálenne írva a rádióra a kód akkor mi értelme lenne te fax? Az L-et meg nem kell bevinni csak a 3724-et, de h is mikor csak 6-ig vannak gombok a rádión? Na ez pont neked való feladat h kitaláld.
12/16 anonim válasza:
Igen, nekünk is az Opel-ben 6 rádió-állomás tárolható, magyarul 6 db számgomb van, a kódot az 1-2-3-4-es gombok nyomogatásával lehet bevinni. De még mindig nem értem, hogy jött ki a 3274 (vagy mennyi?) az L az a 159-hez tartozott. Előző válaszoló, amilyen stílusban írsz, azzal saját magad minősíted!
13/16 anonim válasza:
Elnézést ha belegázoltam lelki világodba. Van egy program ahova be kell írni pár adatot ami rajta van a rádión(amit fent a kérdésnél megtalálunk), és az kiadja a kódot. Elvileg gyári renault program. Sok felé lehet látni, h pár ezerért memondják a kódot, akár telefonon keresztül(persze ha már el lett utalva nekik a $). Na ők pont ezt használják).
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a kódót jó lett!Csak most értem haza külföldről azér nem tudtam válaszolni!
2011. aug. 13. 18:32
16/16 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám lenne, de az én Renault (Delphi Electronics and Safety) rádiómon nincs megadva Security kód, csak két sorozatszám. Ebben az esetben mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!