Turbodiesel vagy turbobenzin? TDI vagy TFSI?
Figyelt kérdés
Előnyök, hátrányok, (ész)érvek és tapasztalatok érdekelnek, nem vagdalkozások.
Nekem is megvan a magam véleménye, kíváncsi vagyok, ki-mit oszt?
2011. dec. 11. 14:11
11/57 anonim válasza:
Mióta megvettem az első dízel autómat, soha nem vennék benzinest... A dízel nyomatékosabb, takarékosabb, eladhatóbb, jobban tartja az árát.
Szidni pedig az szokta akinek sosem volt dízeles autója.
12/57 anonim válasza:
Igen, no meg az, aki bevásárolt valami milló km-es fost, és meggyőződése, hogy azért kellett költeni rá, mert dízel.
13/57 anonim válasza:
te csak úgy mondom hogy ez 2006os cikk, azóta már 8millió fejlesztésen túl vannak ...
14/57 anonim válasza:
11-es: vagy az, akinek van pénze tankolni egy normális, legalább 2-3 literes benzines járgányt. Merthogy az autó benzinnel megy, a gázolaj traktorba való.
15/57 anonim válasza:
Utolsó! Kevés vagy, mint benzines autóban a nyomaték...
16/57 anonim válasza:
Aha. Hát persze. Azok szokták hangoztatni, h a benzines autóban kevés a nyomaték, akik még nem ültek normális benzinesben. Apu 1.2-es Skodája nem játszik, érted. Ülj bele egy modern, 3-4 literes biturbo benzinesbe, aztán majd meglátjuk akarsz -e még a dízelmotor teljesítményéről meg nyomatékáról áradozni :)
17/57 anonim válasza:
De ki a fene vesz 3-4 literes benzinest? Itt az átlag ember autójáról beszélünk...
18/57 A kérdező kommentje:
Te pedig próbálj ki egy bi-turbo dízelt, garantált a pillázás: BMW 2.0, Mercedes 2.2, BMW 3.0, Audi 3.0..
Bitang teljesítmény, még mindig alacsony fogyasztás mellett.
Traktor...hol élsz te, biciklibelsőben?
2011. dec. 15. 21:54
19/57 anonim válasza:
@17 bocs, de sehol nem lattam leirva, hogy az atlagember autojarol van szo. Hol is irta ezt a kerdezo?
20/57 anonim válasza:
@18 pillázás, mi? Hát fogyasztásban nyilván odaver bármelyik hasonló teljesítményű benzinesnek, de kb ennyi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!