Megéri az árát ez az autó?
Figyelt kérdés
ha megyünk megnézni, akkor mit érdemes szemügyre venni rajta, h ne tudjanak átejteni?
köszi a válaszokat.
2011. nov. 24. 16:29
31/44 anonim válasza:
azzal nem értek egyet hogy a japán autók nem papírautók... Akkor a geo metro mi? suzuki swift mi? páncélautó??
32/44 anonim válasza:
Köszönöm szépen, már ezt is tudom, de mostmár inkább menny vissza Colin Mcrae rallyzni, ha már ott tanultál meg vezetni. :D:D Veress egyet a Daihatsuddal :D:D:D:D:D
33/44 anonim válasza:
ma 20:22
Sietek, sőt rohanok, olyan óriási humorherold voltál!
34/44 anonim válasza:
Még jó, hogy a görögök nem gyártanak kocsit, azt is megvennétek, ahogy a román dácsiát is!
Hajrá Európai autóipar!
35/44 anonim válasza:
Menny már Colin McRae Rallyzni még a végén, ha nem gyakorolsz, elfelejtesz vezetni :D:D:D
36/44 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, téged bármikor megvezetlek...
37/44 anonim válasza:
Hagyjad már magad :D:D:D:D Azt meg hol tanultad volna meg ? :D:D:D Szoktál Simsezni is vagy mi ? :D:D:D:D:D
38/44 anonim válasza:
"Hagyjad már magad"
Ezt forditsd le, mert nem értem!
Amúgy már 8 éve nem játszottam semmilyen számitóépes játékkal.
Unalmasak és gagyik azok is, közük nincs a valósághoz ahogy a 3D-tvnek se!
39/44 anonim válasza:
Ezzel csak az ilyen fiatal versenyzőket lehet megvezetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!