Megéri az árát ez az autó?
Figyelt kérdés
ha megyünk megnézni, akkor mit érdemes szemügyre venni rajta, h ne tudjanak átejteni?
köszi a válaszokat.
2011. nov. 24. 16:29
21/44 anonim válasza:
Nem a sárból lehet hogy nem jövök ki vele, de nem is fog beázni az elektronika a latyaktól, vagy az esőtől!
Japánoknál, Kinaikanál alapból nagy a levegő páratartalma plusz ott van a monszun! Nem papirautókat fejlesztettek!
22/44 anonim válasza:
A Toyota Yaris A Daihatsura épült. -> Olvass utána kicsit :D Pont fordítva történt le van írva feketén fehéren. De jó, hogy te mindenre tudsz írni vmit, tök m1, hogy mi az, lehet szürreális is akár, vagy általad kitalált probléma. [link] A kérdező meg szerintem egy autót szeretne venni amit lehet használni, sőt lehet szereltetni is, ezért nézett aránylag új, jó állapotú autót, nem pedig azért, hogy donorból legozzon szerintem :D
23/44 anonim válasza:
Értem szóval akkor mi az európai autóinkat dobjuk ki a fenébe, mert beázik mindegyik elektronikája, meg amúgyis erdendően szarok. Gratulálok...
24/44 anonim válasza:
Mellesleg te ismersz 3-4 tagnál nagyobb magyar családot?
vagy oylanokat akik nyaralni is járnak? Ráadásul kocsival? :D:D
Én ismerek 4 tagnál nagyobb családot, de ott 2db 200as Merci áll az udvarba.
26/44 anonim válasza:
ma 20:02
6 év után és 100 ezer km után (ha egyáltalán az valós) egy autó középkorúnak számit nem újnak!
27/44 anonim válasza:
Igen képzeld ismerek, 5-6főst nem is egyet, akiknek van autójuk és azzal járnak nyaralni. Remélem kitalálsz még vmit, hogy bebizonyítsd, hogy igazad van. De tudod mit nem kell vegyük, úgy hogy nyertél, mindannyian meghajlunk bámulatos elméd elött nagy úr. Köszönjük, hogy ma is tanulhattunk tőled, valamit remélem holnap is elő rukkolsz valamivel, majd nagyon figyelek, hogy magamba tudjam szívni lélegzet el állító tudásodat, ami legfőképp csodálatos fantáziádon alapul. Még egszer köszönöm szépen.
28/44 anonim válasza:
Szivd csak magadba, nekem nem fog fájni :)
29/44 anonim válasza:
Mellesleg, holnap nem érek erre rá!
30/44 anonim válasza:
Az el állitót meg egybeirják! Elállitó, hosszú i-m meg nincsen jólvan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!