Megéri használt autó-t venni?
Véleményeket, tapasztalatokat kérnék arra, hogy megéri -e használtautót venni!??
És azt szeretném kérdezni, hogy ha használtan veszek, és 200.000 km-t ment vele az illető, akkor még megéri -e?
A válaszokat előre is köszönöm!
Igaz, baromságot kérdeztem.
DE megéri használta. venni?
2 alternatíva létezik.
Az egyik aki csak új autót vesz és mindig eladja mielőtt valami baja lenne. A másik az az aki csak használt autót vesz ,mert feleslegesnek tartja megvenni az újat és nincs is rá annyi pénze. Amúgy én is használt autókat szoktam venni egész jókat ki lehet fogni.
Ezt nem lehet így megmondani.
Nem mindegy milyen állapotút fogsz ki, de ha megfelelő emberektől veszed (olyantól aki nem hajtotta szét) és alaposan megvizsgálod akkor nem foghatsz mellé annyira hogy rosszul járj. Érdemes kiszámolni (kb) mennyibe kerül a fenntartása,mert az nem jó ha pár év alatt ugyan annyiban van mintha egy drágább autót vettél volna.
Anyagi helyzettől is függ ,de túl régit nem érdemes venni, illetve márkától is függ. Ár-érték aránya szerintem a 2-5éves kocsiknak a legjobb.
@10:29
Pont a hozzád hasonlók miatt virágzik az óravisszatekerő biznisz. Ha nem kérnéd te magad a hazugságot, lehet, hogy az igazságot kapnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!