Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az autó szerintetek megéri...

Ez az autó szerintetek megéri a 700. 000Ft-t?

Figyelt kérdés

Nem ismerem egyáltalán az Alfa Romeo-kat, most találtam ezt, és így ár/felszereltség, meg a képek alapján megéri a 700-at.. szerintetek?

[link]

2011. szept. 22. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem erősen lebeszéltek az Alfákról, amikor pár hónapja autót néztem, hasonló kategóriában. Pedig szépek, de állítólag műszakilag nincsenek toppon.
2011. szept. 22. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
szép, szép, egy a baj vele, hogy budapesti... ismerve a pestiek vezetési stílusát, biztos kapott már az élettől... a megbízhatóságra meg csak annyit, hogy a karbantartás a lelke mindennek. olasz autót nem szabad elhanyagolni.
2011. szept. 22. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Annyit ér, amennyit adnak érte. Egyébként ha egy kicsit is szeretnéd, hogy vastag maradjon a pénztárcád, akkor elkerülöd.
2011. szept. 22. 18:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat, akk nem vmi jó kocsi :D Vagyis kinézetre, állapotra, felszereltségre az, de megbízhatóság nem a legjobb...
2011. szept. 22. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben JTD alfákat néznék. Nekünk van itthon egy 1.9-es JTD 147-esünk és (nem hivatalos) alfa szervizbe visszük ha valami van. És a szervizes embernek, egy 1.6-os Twin Spark 145-se van. Én mondtam itthon, hogy szeretnék egy ilyen autót (19 vagyok, nem kell lehurrogni) mire megkérdezte a fater az alfás szervizest, hogy szerinte jó ötlet-e. Azt mondta, hogy benzines alfát ne vegyek amíg nincs egy alfa specifikus szerelő a családban vagy a szomszédban, aki elbütykölgeti ha valami baj, van. DE a dízeles alfákra egy rossz szót nem lehet mondani.
2011. szept. 23. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!