Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri az árát ez az autó?

Megéri az árát ez az autó?

Figyelt kérdés

[link]

ha megyünk megnézni, akkor mit érdemes szemügyre venni rajta, h ne tudjanak átejteni?

köszi a válaszokat.

2011. nov. 24. 16:29
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Egyébként meg mi bajod az IFA -val?
2011. nov. 24. 18:58
 12/44 anonim ***** válasza:

Lényegében ez a kocsi egy középkategória, azaz, gazdaságos autónak alkalmatlan, menőzni meg egy ilyennel még nagyon nem lehet!

Akkor minek választanám pont ezt a 1,6 / 1500 kg os benzines kategóriát márkától függetlenül?

Egyszerüen egyik célnak sem felelhet meg ennyi pénzért.

Közlekedni meg ahogy irtad akár Ifával is lehet vagy kispolszkival.

Olyan mindegy, mindkettő gurul és négy kereke van.

2011. nov. 24. 19:05
 13/44 anonim ***** válasza:

Ezt a lóerő lecsökken dolgot sem értem teljesen de mind1.

Ahogy öregszik illetve használódik a motor, és az egész hajtásrendszer úgy ad le egyre kevesebb nyomatékot illetve teljesitményt.

"Alacsony fekvésü kaszni, ami jól be tud ragadni a sárba."

Ez az autó nem igazán alkalmas terepre.

Lehet, de itthon nem csak terepre kell hogy alkalmas legyen, hanem pl egy hirtelen leesett 30 centis hóra is!!

Nem mindegy, hogy hazajutsz a melóhelyedről kocsival, vagy gyalogolhatsz vagy ottalszol!

"Mai biztositási viszonyok és üzemanyagárak mellett ez már nagy köbcentinek számit."

Már ezzel is vitatkoznék, de ugye ez ízlés kérdése is

Az Izlés hogy jön ezekhez??

Az üzemanyag ára annyi amennyi, a köbcentire vonatkozó átiratási dij illete a biztositás pedig kategóriákra van osztva!

2011. nov. 24. 19:19
 14/44 anonim ***** válasza:
A IFA-s vagyok :D : A 4.-k kommentet is én írtam (18:00, az a hosszú) szóval szerintem írtam már hasznosat is szerintem. Márkákkal most nem fogok dobálozni, mert a márkánál szerintem lényegesebben fontosabb az állapota az adott autónak, hogy mennyire törődtek vele. Amiket írtál márkák azokhoz 2 dolgot fűznék, a talán kicsit jobb értékálláson kívül mindegyikre igazak azok a dolgok amiket leírtál elötte. Plusz a Daihatsut magyarországon már nem is igazán forgalmazzák egy jó ideje tudtommal, de javíts ki a tévedek. Az IFA-val semmi bajom nincs, poénnak írtam az egészet. Szerintem ez az autó igenis gazdaságos, ha úgy nézzük, hogy családi autó. Abba nem gondoltál bele, hogy a kérdező családi autót keres, jó állapotút, megfizethetőt. Az általad felsorolt márkák modelljei ilyen felszereltséggel, és ilyen korban jóval drágábbak, mert már új korukban is drágábbak voltak. Az meg h nem lehet vele menőzni, hát szerintem az emberek nagy része nem is azért vesz kocsit, hogy menőzzön. Igen 1.6/1500kg, de dízel ami azért nyomatékos, tehát el lehet vele rohangálni egész jól, az aszfaltot nem fogja alattad felgyűrni ez tény, de lehet vele dinamikusan közlekedni. Ez egy családi autó, és a család hurcolászására tökéletesen megfelel. Az is igaz, hogy közlekedni mindennel lehet, így van, de nem mind1, hogy milyen körülmények között. Szerinted ez a kocsi azért is szar, mert alacsony, de könyörgöm a mai autók nagy része ilyen, és érdekes módon az emberek eltudnak vele jutni ahova szeretnének. Ilyen alapon vegyen mindenki Jeep Wranglert, vagy Hummert, mert az faszán átmegy még a grand canyon-on is ? Mellesleg mielött valaki írná, hogy azért védem mert nekem is ez van közölném, hogy nekem egy fiat puntom van.
2011. nov. 24. 19:30
 15/44 anonim ***** válasza:

igen, a jót meg kell fizetni.

A családi autó kategória meg szerintem egy oylan fogalom aminek nincs jelentése!

Mi az, hogy családi autó?

Jólhangzó marketing blamázs, amivel eladható az az autó illetve kategória amit valójában nem igazán lehet használni semmire se..

És igen. Kijavitalak ahogy kéred.

DAIHATSU HUNGÁRIA KFT.

ZAY U. 24.

1037 BUDAPEST

GEO : 47.553398 , 19.032032

Telefon : 06-1-801-42-03

Fax : 06-1-801-42-62

www.autovaros.hu

2011. nov. 24. 19:39
 16/44 anonim ***** válasza:

Amúgymeg lehet egy kocsi alacsony, de akkor ne legyen 1500 kiló, hanem max 900-1100 kiló utassal együtt mert azt még ki lehet tolni ha elakad, vagy "elsiklik" a mocsárban is illetve kikapar 2-3 belőle egy kis hintáztatással.

De egy ilyen tömegű autó ha valahol beragad vagy elakad, akkor egy ember tuti hogy ki nem mozditja, vagy le nem tolja egyedül az útról ketten is csak bajosan.

2011. nov. 24. 19:45
 17/44 anonim ***** válasza:
Tudod elég gáz ha valahol olyan helyen akadsz el, ahová még az autómentő is azt mondja a telefonba, hogy oda sajnos nem tudunk kimenni, mivel nem aszfaltozott az út, és el kell sétálnod a legközelebbi településre hátha találsz valakit akinek van egy kicsit morcosabb kocsija, és még kihúzni is hajlandó.
2011. nov. 24. 19:48
 18/44 anonim ***** válasza:
Családi autó mi az ? :D Az azt jelenti tudod, hogy bele tudod rakni a családot is alkalomadtán és el tudtok menni nyaralni és nem egy Toyota Yarisban nyomorogtok 5-en. Hát lehet én vagyok a hülye, de az általad megadott honlapon sincs egy deka új daihatsu sem. Lehet van ott képviseletük, sőt talán új autó is van bár én nem láttam, de akkor sincs igazán szervíz hálózata, alkatrész ellátása stb... (ha gondolod olvass utána, a régi charadeknak drágább az alkatrésze mint bizonyos merciknek, vagy audiknak pedig azok sem olcsók, csak egyszerűen annyira nincs hozzá semmi, hogy azt ami van azt meg kell füzetni, vagy be kell hozatni.) Örülök neki, hogy te tudod, hogy a családi autónak nincs értelme csak egyszerübb eladni úgy az autót, nem értem hogy minek gyártják egyáltalán biztos senkinek nincs rá szüksége...
2011. nov. 24. 19:49
 19/44 anonim ***** válasza:
Tudod erre mifelénk, a fontos helyeken, még aszfaltutak is vannak, sőt az autómentő is kijön. Te vagy lemaradtál még a múltévezredben, vagy valami nem itteni nemzeti parkból írsz ahol vagy 30 centi hó esik, vagy sár van éjjel nappal. Bár megnézném azt is, hogy például az általad említett Toyotától például a corolla, vagy a mitsubishitől a grandissal kijössz-e a sárból...
2011. nov. 24. 19:56
 20/44 anonim ***** válasza:

Kompletten lehet venni donor kocsikat régi daihatsuhoz.

Egyébként meg a dai beolvadt a toyotába...

A Toyota Yaris A Daihatsura épült.

2011. nov. 24. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!