Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elobb olvastam hogy a suzuki...

Elobb olvastam hogy a suzuki swift a ketegoriájában a 4-ik legbiztonságosabb auto lebverte az audikat meg bmw-ket stb akkor miert is mondják le az emberek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Azér az olasszal meg a franciával nem büszkélkednék bár a 306-os egész jó kis autó.
2011. febr. 25. 20:43
 62/65 anonim ***** válasza:
Kép hol van? Vagy apád még azóta is nálad alszik? :S
2011. febr. 25. 22:01
 63/65 anonim ***** válasza:
Nem, ő alszik az apjánál.
2011. febr. 28. 14:42
 64/65 anonim ***** válasza:

De ez szar össze hasonlítás,egy BMW-t nem is lehetne össze hasonlítani egy suzukival mert a suzuki nem sportautó mint a BMW-k de meg is lehet nézni a BMW és a suzukik közötti árakat mert még akár kettő suzuki is kijönne egy BMW árából :)

jah és igen a suzuki tényleg megbízható autó sokszor halottam h nem ált meg soha sem út mellet meg alig kell rá költeni és sokan meg azt mondják ha mindenki suuzkival járna sok autószerelő be is zárhatna mert ha el is romlik te is megtudod javítani.BMW is jó csak ha azt is kinyírják teljesen jó hogy egyszer leáll az út mentén.Fogyasztás meg hát megint a suzukira megy mert a BMW nem 4.5 vagy 5 litert eszik hanem sokkal többet,na már most ilyen szar országban ez a legfontosabb mert suzukival is el lehet menni csak annyi hogy nem figyelnek rád de ha ilyen hülye feltünösködő cigá ny valaki akkro sajnálom.

2013. márc. 23. 11:13
 65/65 anonim válasza:

Nekem 95-ös Swift-em van és nagyon meg vagyok elégedve vele.Szembeszomszédnak újabb fajta kombi A6-a van, kibróbáltam és az is nagyon tetszett.Vezettem ezen kívül már BMW-t is, Mercedes-t is stb.stb.stb.A Suzukámmal ütköztem egy kb. 80-100 kilós vaddisznóval 80 km/h-val.Ki kellett kalapálni csak az ablakmosó tartály felöli részt, másik lökhárító, ablakmosótartály, sárvédőlemez, ajtó, lámpa, helyzetjelző kellett és semmi más.A váznyúlványnak semmi baja nem lett és a kasztni sem csavarodott meg.Úgy vélem, hogy egy ilyen ütközés más autónál is kb. ennyi kár lett volna csak valószínű, hogy drágábban.Végeredményben hiába van Suzukim, nekem a többi autó is tetszetős darab csak én nekem erre van pénzem.

Minden autó jó és minden autót lehet valamire használni.Légyszíves ne gyűlölközzetek már ezen, hogy melyik autó a jobb.Emberek vagyunk.Mindenkinek más tetszik.

2014. márc. 11. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!