Elobb olvastam hogy a suzuki swift a ketegoriájában a 4-ik legbiztonságosabb auto lebverte az audikat meg bmw-ket stb akkor miert is mondják le az emberek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:30
11/65 anonim válasza:
Az én BMW-m 4 éve van nálam, hibátlanul működik a sok kilométer és a 22 év ellenére.
Mellesleg a hozzád hasonló Suzuki védők hajlamosak elfelejteni, hogy CSAK AZ ÚJ SWIFT KAPOTT 5 CSILLAGOT, a régiek kb a Trabant biztonsági szintjével egyenlők.
Az Ignissel együtt.
Kedves Kérdező!
Mielőtt a világ nagy problémáit szeretnéd megoldani és véget vetni a viszálynak, először gyúrj a helyesírásodra, mert szörnyű elolvasni, amit írsz.
12/65 anonim válasza:
Minden? Mi minden? Tételes listát kapunk róla? Akkor majd talán elhiszem.
13/65 A kérdező kommentje:
hol irtam olvashatatlanul??? elromlott neki a dizel pumpa elszakadt a vezérszij ami tonkretette a szelepeket a huto eresztett és elromlott benne az agy es amikor ment vele akkor magátol leállt a motor és ugy tudta begyujtani hogy vissza rakta 4-esbe es kiengedte a kuplungot és amugy is szlovák vagyok és nem irok olvashatatlanul
2011. febr. 18. 16:37
14/65 anonim válasza:
Ja, a barátod nagyon ért az autókhoz, ha 4-esben gurulva indította be. Annak nem autót adnék vezetni aki ilyet csinál, hanem áramot.
15/65 anonim válasza:
Én sem mutatkoznék Suzukival. Nekem tökéletes a Mercim. Te meg kérdező azért véded annyira a Suzukit, mert nincs pénzed jobbra. De nézzél már baleseti képeket, a BMW meg az Audi végülis csak picit alázza le a Suzukit, nem gáz végülis.
16/65 A kérdező kommentje:
-osben mentunk es leallt a motor és vissza tette-esbe és kiengedte a kuplungot érted??
2011. febr. 18. 17:13
17/65 A kérdező kommentje:
5-osben es vissza tette 4-esbe
2011. febr. 18. 17:13
18/65 anonim válasza:
Értem én, de te nem érted, hogy pusztán ezzel a manőverrel minden 20 évnél újabb autót tönkre lehet tenni.
19/65 anonim válasza:
Nem kell avval érvelni, hogy a langlovagok.hu-n, mit láttál...melyik autó menniyre van összetörve...mivel nem ismered az előzményeket, az ütközés nagyságát, semmi fontos információt...csak nyomod itt a süket dumát. Van pénzem több milliós kocsira, mégis Ignis-em van. Mert egy SUZUKI sose fog cserben hagyni. Amikor autópályán utazok németroszágban a leállósáv tele van az általatok emlegetett öreg, fos merci, bmw, és társaival. suzukit egy-két esettől eltekintve nem láttam sűrűn. De ha nektek ez kell, akkor vegyetek valami öreg fost, mert az ha merci, vagy audi, netán bmw, akkor az a menő.
20/65 anonim válasza:
Srááácoook!Én nem vagyok elfogult semmilyen autóval kapcsolatban sem.Nekem nincs pénzem sok,de még egy milliós autóra sem.De,ha lenne,bizony megvenném.Valahogyan az emberek képesek aképp viselkedni,megítélni másokat és magukat,amilyen autójuk van.Ez egy pitiáner visszataszító gondolkodásmód szerintem és jelen van minden szintű kategória tulajdonosában.Az a helyzet,hogy ez a világ olyan,hogy minél jobbat akarsz,annál többet kell virítanod.Ha választanom lehetne,milyen autóval szenvedjem el első balesetemet,akkor bizony inkább érjen egy Audiban vagy akármilyen hodályban,mint egy Suzukiban.Mellesleg van egy tűzoltó rokonom és elárulta,hogy a Suzukiból nemigen szedtek még ki élő embert,egy más autómárkára átvetítve ez a szám már nagyban eltér.És ez a márka bármi lehet a Suzukin kívül!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!