Elobb olvastam hogy a suzuki swift a ketegoriájában a 4-ik legbiztonságosabb auto lebverte az audikat meg bmw-ket stb akkor miert is mondják le az emberek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:30
41/65 anonim válasza:
azt kéne felfogni, hogy egy 10-15 éves bmw is jobb egy 3 éves swiftnél. és NEM, nem csak széthajtott bömösök vannak, gyepszigetek!
42/65 A kérdező kommentje:
ha vki ojan autot vesz bmw-t akkor az hajtani is fogja pláne ijen 18évesek
2011. febr. 22. 12:06
43/65 anonim válasza:
igen, de nem lesz egyik sem leszakadt, széthajtott, roncsolt járgány, mert jó az alapanyag ;)
44/65 anonim válasza:
#21:30
Alapjában véve egyetértek veled, de ez az "Ötödik Sebességben is megmondták...." dolog egy kicsit ütött :)
_________________________________-
KÉRDEZŐ!
Mielőtt elgondolkoznál azon, hogy BMW v Suzuki, először tanuld meg, hogy az iLYen és az oLYan nem pontos J-vel vannak írva, hanem LY-nal. Ha ezt megtetted, már mehetsz vitatkozni az általános iskola 5. osztályába!
Aztán ha meg akarod mondani, hogy melyik autó jobb melyiknél, először tanulj meg pár alapfogalmat, pl. vezérműtengely, szelepek száma, merev hátsó tengely, független kerékfelfüggeszés, és még sorolhatnám. Az olajszintet nem tudnád leellenőrizni, de idejössz emberkedni a GyiK-re...
45/65 A kérdező kommentje:
sztem te nem tudod autoszerelo vagyok és 3autom van
2011. febr. 23. 17:50
46/65 anonim válasza:
Igen, persze. Nekem meg ha lenne kerekem én lennék a hatos villamos.
47/65 A kérdező kommentje:
lefényképezzem az autoimat?
2011. febr. 23. 17:57
49/65 A kérdező kommentje:
holnap reggel csinálok képeket mert apum megy aludni mert 2-orakor kel éjjel mert kamionozik de ezen felesleges veszekedni
2011. febr. 23. 18:20
50/65 anonim válasza:
Most énis felmenjek google képkeresőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!