Melyik a legbiztonságosabb autó?
Figyelt kérdés
Én a Volvót tudtam, de az öcsém szerint már nem olyan jó. meg a Saab-ot, de az piszok sokat fogyaszt. Legalábbis a sógoroméké.2010. okt. 1. 10:04
2/16 anonim válasza:
Nincs olyan h legbiztonságosabb autó. Max kategórián belül.
3/16 anonim válasza:
Olyan nincs hogy legbiztonságosabb autó! Ez csak sz..r reklámszöveg. Sajnos minden kocsi széttörhető egy nagyobb balesetnél. Akkor lenne biztonságos, ha egyben maradna, ha neki menne egy nagyobb kamion.
4/16 anonim válasza:
Keresd meg a törés teszteket,abból talán okosabb leszel.
5/16 anonim válasza:
1200 lada! amugy meg mért érdekel megvenni ugysem tudod mert drága egy volvo meg aztán ha karambolozol édesmindegy hogy tuléled vagy sem a kcsit akkor is ki kel fizetned és az életed is rámegy mire kinyögöd.... az árát és ha karambolozol pl frontálisan akkor semmi sem elég biztonságos sztem inkább gyalogolj !
6/16 anonim válasza:
jah, régebben tényleg a Volvó volt, de mostmár... ahogy mondták előttem, inkább kategóriákba keress külön-külön.
8/16 anonim válasza:
Merci,BMW,Renault,ezekkel mi van,nézzétek meg a törés teszteket!!!
9/16 anonim válasza:
Volvo.
Egyik tesztben olvastam még régebben hogy egy rendszer érzékeli ha X méteren belülre kerül vmi a kocsi elé és lefékez , ha jól emlékszek 20km/h-ra.
Azért nem 0-ra mert akkor nem tudnál vele parkolni:D
Volvo használt először biztonsági övet és számos dolgot ő fejlesztett ki.
10/16 anonim válasza:
Kérdés, mit értesz biztonság alatt,
Törés, karambol esetén, tényleg jó a volvo, de ne erre építs, amivel ha tudsz bánni, akkor a legkevésbé fogsz bajt okozni azok a 4x4 esek, pl a Subaru, azzal csak egy bajod lehet, ha akkora motorral veszed amit nemtudsz lekezelni, és töröd a 2. sarkon, de minimum 2 héten belül.
amúgy meg vegyél kamiont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!