Elobb olvastam hogy a suzuki swift a ketegoriájában a 4-ik legbiztonságosabb auto lebverte az audikat meg bmw-ket stb akkor miert is mondják le az emberek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:30
31/65 anonim válasza:
Kedves utolsó: akkor elmondanád, hogy minek hivják az általad emlitett utolsó csoportot???
Te retardált...!!!
32/65 anonim válasza:
Nem ő vagyok, de én spec közlekedési eszköznek, vagy kényszermegoldásnak hívnám őket.
33/65 anonim válasza:
Ha már valamit(bmw) így meg kell védeni akkor azt már megette a fene...mert ha tény lenne nem akalult volan ki eza "beszélgetés". érdekes modon pl. rossi tudásárol, képességéröl sose vitatkozunk... mért?! mert tudja mindenki h ö az egyik legjobb motoros a világon Na ez a tény!
34/65 anonim válasza:
És az is tény hogy a Suzuki szar,a régi életveszélyes, az új pedig irreálisan drága amennyit az új Swiftért elkérnek abból már más normális autót lehet venni nem muszály BMW-t vagy Audi-t lehet (pl.:Ford,Opel,Mazda,Honda) is.
35/65 anonim válasza:
#18:15
Szerintem Rossi egy láma. :'DDDD
36/65 anonim válasza:
nem értem hogy ti mért érzitek mindig azt hogy a bmw kiritikák azok támadások?! aminek elönye van annak bizány van hátránya is és ez mindenben igy van! szerintem feleslege ez a sok egymás elleni irányulo válaszok. nem egyszer íram már le itt is hogy a bmw a világon az egyik legszebb kocsikat gyárja. de viszont az életben is meg itt az oldalon is sok rosszat hallottam a motorjára és ugy egészében a müszaki megbízhtoságára. és hangsulyozom ez nem azt jelenti hogy minden egyes bmw sz@r!!! henam azt h egy szériában sok lett hibás vagy halmozottan hibás. többször is szó volt már a pl. az alkatrészröl hogy nem drágább mint a többi kocsié. az ötödik sebességben mondták hogy a bmw-hez az egyik legdrágább az alkatrészés álltalában minig az romlik el ami nagyon drága.arrol is szo volt hogy érdemes jó minöségü utángyártott alkatrész után nézni . persze a bonto megint más ott szinte hasonlóak az árak. 100 szónak is egy a vége szerintem hagyjunk fel ezzel az örökös támadással és normálisan forumozzunk. vagyis nekem elég volt ebböl az örökös szitkozodásbol szertek ide látogatni de ugygondolom erre semmi szükség és ezt most nem csak rátok hanem magamra is mondtam!
37/65 anonim válasza:
Mindenki csak addig tartja jó autónak a Suzukit, amíg nem ütközik vele. Utána viszont már semmit sem fog jónak tartani, mert nem sok marad belőle, amit temetni is alig érdemes. De nekem tökmindegy, vegyétek csak 3 millióért a fapados vackot, addig én abból veszek egy néhány éves Mercit, BMW-t, Audit, vagy akármit. Suzukival akkor se járnék, ha fizetnének érte!
38/65 A kérdező kommentje:
inkabb megveszem ujan a swiftet minthogy vegyek egy széthajtott bmw-t
2011. febr. 22. 06:07
39/65 anonim válasza:
Én meg inkább veszek egy széthajtott BMW-t, mint egy unalmas vacak szutyukit xD
40/65 anonim válasza:
Kiváló! Vedd a bmw-t, aztán indulás vasazni vele!
Rossi viszont tényleg a legnagyobb motoros, akit valaha a föld a hátán hordott. Ez nem kétséges. (van néhány hasonló, de közel sem olyan jó :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!