Elobb olvastam hogy a suzuki swift a ketegoriájában a 4-ik legbiztonságosabb auto lebverte az audikat meg bmw-ket stb akkor miert is mondják le az emberek?
Ez kb. olyan, mintha azt állítanád,
hogy a barátnőd "leverte" a szépségkirálynőket és
közben megjelensz egy fogatlan banyával!!!
Nem ott van a baj, hogy ha valakinek Suzukira telik,
hanem amikor állandóan bizonyítani akarnak vele.
A napokban autóztam az M7-esen és a belső sávban előttem, egy Ignis tepert, több-tíz km-en keresztül.
Meg volt győződve, hogy nála gyorsabb autó nincs is a földkerekségen.
Innen üzenem, hogy még további 2 sebességfokozatom még hátra volt!!!
18:13!
Akkor vegyél a millióidból Ignist, engem nem izgat. Csak tudod ha egy fikarcnyit értenél az egészhez nem Suzit vennél :)
Az általad említett "öreg fos" E30-as BMW-mben több mint 240 ezer kilométer van, mégsem állt még soha az út szélén.
Bárhová elvisz, BIZTONSÁGBAN, kényelemben.
Attól még, hogy láttál pár szarrá tuningolt nagyhifis szervizeket nem megkapó BMW-t az útszélén, még nem kellene általánosítani.
20:55-ös vagyok
Ami még érdekes hogy itt a gyk-n sokan írnak, hogy autót szeretnének venni de nem tudják, hogy milyet. A kérdések 90%-ban ezt lehet olvasni: ne legyen tul drága, keveset fogyaszon , olcso alkatrész, legyen megbízható és olcso legyen a fenntartása.A suzuki az a autotípus amely ezeket a kritériumokat a legjobban kielégíti. Persze sokan írják ekkor, hogy a legjobb egy suzuki lenne igen ez így is van de utánna jönnek a suzuki gyűlölök és írják hogy bármit vegyenek csak suzukit ne. A kérdésem az lenne hogy egyes embereknek mért fáj az ha másnak suzukija van?! Ha neki bmw, MB vagy bármilyen más kocsijuk van mért baj az ha valaki suzukit vesz? A másik az autot nem hasraütésre tervezik. Minden autotipusnak van egy célközönsége. A suzuki olyan embereknek készül akik jo minőségü japán autora vágynak de nincs pénzük pl.hondára vagy toyotára.És igen a suzuki egy városi, "bevásárló" autó.Most nem akarom a bmw-t fikázni vagy bármi csak a tv-ben néztem egy dokumentum filmet a bmw-röl és ott mondták hogy a dupla kereklámpás cápa bmw annak idején a '90-es években a fiatal tehetös korosztálynak "készült" meg hogy míg nyugaton a gazdag fiatalok bmw-vel járnak addig keleten a lada a tehetösebbek autoja. Ezzel csak azt akartam kihangsulyozni hogy nem a véletlen műve hogy álltalában a fiatalok(20-30 évesek) a bmw-t ajálják míg egy "átlagos" ember az egyszerübb olcsobb autot.
Ezek a "C" típusú kocsik (óódi, bmwéé, raj merci) a küszöbét nem csókolhatná meg az Ignisemnek!
És igenis! Büszke vagyok a gyári állapotú kocsimra! 3 éves elmúlt, kiváló állapotú! Nem leharcolt 30 éves dicsak c béemwé!
Lehet fikázni!
12:11!
Ha te fikázod másét, te mit vársz?
Büszke vagy, hogy egy 3 éves kocsi még hibátlan? Hát ez kéremszépen alapvető dolog. Az én 22 éves BMW-m is hibátlan.
Egy 30 éves Merciben, BMW-ben VAN ANYAG, a Suzukikban viszont nincs. Egy E30-as BMW lebontásához kereken 3x annyi flex vágókorongot kellett használni, mint egy Ignishez. Azért ez jelent valamit. De légy csak büszke a szellemes beszólásaidra, csak míg te 3 milliót kidobtál egy fapados sz4rra, addig mások annyiból pár éves 530d-t vesznek, és azért a két gép nem egy kategória. De ha legalább annyi eszed lett volna, hogy nem Ignist veszel...
A 30 éves BMW-kben és Mercikben sokkal komolyabb, fejlettebb futómű van, ami azért nem mindegy.
A 21. században FELHÁBORÍTÓ, hogy egy személyautóba MEREVTENGELYT raknak, és ezért még el is kérnek több millió forintot!
Ezt a videót ajánlom figyelmedbe: [link]
Ignis? Az ki meri autónak hívni? Bäszki, egy Ignis tulaj mondta a Cee'd-re elismerően: "hát ez nem suzuki..." Márpedig a Kiákat is eléggé le szokás nézni.
Amúgy meg vannak a jó autók: BMW, MB stb...
Vannak a közepesek, pl.: Opel, Toyota, VW, KIA, stb.
Rosszak, mint pl: Daewoo, Thalia, Albea, stb.
És amiket autónak hívnak pedig nem az: régi stift, Ignis, Wagyonőr (Wagon R+), Mazda 121, KIA Pride (pedig Kiát hajtok) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!