Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elobb olvastam hogy a suzuki...

Elobb olvastam hogy a suzuki swift a ketegoriájában a 4-ik legbiztonságosabb auto lebverte az audikat meg bmw-ket stb akkor miert is mondják le az emberek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
Az egészben az a legrosszabb, hogy a suzukirol annyi rosszat , annyi negatívumot lehet hallani, hogy már lassan én sem tudok autóként ránézni mert egyből az jön elő bennem, hogy embernek nem néznek mert egy ilyen autoban ülök pedig suzukim van. Csak az a érdekes hogy autóban a legaljának tartják közben motorban a legjobbak között van hanem a legjobb...
2011. febr. 18. 20:55
 22/65 anonim ***** válasza:
nem tudom, miért általánosítasz a BMW-vel kapcsolatosan. a barátod bizony szépen átverték, sőt még nem is ért a vezetéshez, autókhoz, azok működéséhez. ennyi erővel én is általánosíthatnék egyik rokonom példáján, mivel az ő Swift-je is egy határ sz@r. te meg csak irigy vagy, mert ennyire futja.
2011. febr. 18. 21:20
 23/65 anonim ***** válasza:
Motorkerékpárban valóban jó a Suzuki.. Nagyon is. MOTORT tudnak gyártani, csak karosszériát nem.
2011. febr. 18. 21:22
 24/65 A kérdező kommentje:
amugy nem swiftem van van 3autom
2011. febr. 18. 22:07
 25/65 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mintha azt állítanád,

hogy a barátnőd "leverte" a szépségkirálynőket és

közben megjelensz egy fogatlan banyával!!!

Nem ott van a baj, hogy ha valakinek Suzukira telik,

hanem amikor állandóan bizonyítani akarnak vele.

A napokban autóztam az M7-esen és a belső sávban előttem, egy Ignis tepert, több-tíz km-en keresztül.

Meg volt győződve, hogy nála gyorsabb autó nincs is a földkerekségen.

Innen üzenem, hogy még további 2 sebességfokozatom még hátra volt!!!

2011. febr. 19. 00:58
 26/65 anonim ***** válasza:

18:13!

Akkor vegyél a millióidból Ignist, engem nem izgat. Csak tudod ha egy fikarcnyit értenél az egészhez nem Suzit vennél :)

Az általad említett "öreg fos" E30-as BMW-mben több mint 240 ezer kilométer van, mégsem állt még soha az út szélén.

Bárhová elvisz, BIZTONSÁGBAN, kényelemben.

Attól még, hogy láttál pár szarrá tuningolt nagyhifis szervizeket nem megkapó BMW-t az útszélén, még nem kellene általánosítani.

2011. febr. 19. 09:54
 27/65 anonim ***** válasza:

20:55-ös vagyok

Ami még érdekes hogy itt a gyk-n sokan írnak, hogy autót szeretnének venni de nem tudják, hogy milyet. A kérdések 90%-ban ezt lehet olvasni: ne legyen tul drága, keveset fogyaszon , olcso alkatrész, legyen megbízható és olcso legyen a fenntartása.A suzuki az a autotípus amely ezeket a kritériumokat a legjobban kielégíti. Persze sokan írják ekkor, hogy a legjobb egy suzuki lenne igen ez így is van de utánna jönnek a suzuki gyűlölök és írják hogy bármit vegyenek csak suzukit ne. A kérdésem az lenne hogy egyes embereknek mért fáj az ha másnak suzukija van?! Ha neki bmw, MB vagy bármilyen más kocsijuk van mért baj az ha valaki suzukit vesz? A másik az autot nem hasraütésre tervezik. Minden autotipusnak van egy célközönsége. A suzuki olyan embereknek készül akik jo minőségü japán autora vágynak de nincs pénzük pl.hondára vagy toyotára.És igen a suzuki egy városi, "bevásárló" autó.Most nem akarom a bmw-t fikázni vagy bármi csak a tv-ben néztem egy dokumentum filmet a bmw-röl és ott mondták hogy a dupla kereklámpás cápa bmw annak idején a '90-es években a fiatal tehetös korosztálynak "készült" meg hogy míg nyugaton a gazdag fiatalok bmw-vel járnak addig keleten a lada a tehetösebbek autoja. Ezzel csak azt akartam kihangsulyozni hogy nem a véletlen műve hogy álltalában a fiatalok(20-30 évesek) a bmw-t ajálják míg egy "átlagos" ember az egyszerübb olcsobb autot.

2011. febr. 19. 12:04
 28/65 anonim ***** válasza:
38%

Ezek a "C" típusú kocsik (óódi, bmwéé, raj merci) a küszöbét nem csókolhatná meg az Ignisemnek!

És igenis! Büszke vagyok a gyári állapotú kocsimra! 3 éves elmúlt, kiváló állapotú! Nem leharcolt 30 éves dicsak c béemwé!

Lehet fikázni!

2011. febr. 21. 12:11
 29/65 anonim ***** válasza:

12:11!

Ha te fikázod másét, te mit vársz?

Büszke vagy, hogy egy 3 éves kocsi még hibátlan? Hát ez kéremszépen alapvető dolog. Az én 22 éves BMW-m is hibátlan.

Egy 30 éves Merciben, BMW-ben VAN ANYAG, a Suzukikban viszont nincs. Egy E30-as BMW lebontásához kereken 3x annyi flex vágókorongot kellett használni, mint egy Ignishez. Azért ez jelent valamit. De légy csak büszke a szellemes beszólásaidra, csak míg te 3 milliót kidobtál egy fapados sz4rra, addig mások annyiból pár éves 530d-t vesznek, és azért a két gép nem egy kategória. De ha legalább annyi eszed lett volna, hogy nem Ignist veszel...

A 30 éves BMW-kben és Mercikben sokkal komolyabb, fejlettebb futómű van, ami azért nem mindegy.

A 21. században FELHÁBORÍTÓ, hogy egy személyautóba MEREVTENGELYT raknak, és ezért még el is kérnek több millió forintot!

Ezt a videót ajánlom figyelmedbe: [link]

2011. febr. 21. 13:52
 30/65 anonim ***** válasza:

Ignis? Az ki meri autónak hívni? Bäszki, egy Ignis tulaj mondta a Cee'd-re elismerően: "hát ez nem suzuki..." Márpedig a Kiákat is eléggé le szokás nézni.

Amúgy meg vannak a jó autók: BMW, MB stb...

Vannak a közepesek, pl.: Opel, Toyota, VW, KIA, stb.

Rosszak, mint pl: Daewoo, Thalia, Albea, stb.

És amiket autónak hívnak pedig nem az: régi stift, Ignis, Wagyonőr (Wagon R+), Mazda 121, KIA Pride (pedig Kiát hajtok) stb.

2011. febr. 21. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!