Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet kapni jó német prémiumot...

Lehet kapni jó német prémiumot 1,5-2 millió forint körül?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki szerint hatalmas hibát követek el ha a kínálat tetejéről veszek egy régebbi kis szívóbenzinest(és ugye az is 1+ millió felett lenne a mostani piacon). Inkább vegyek audit mert a német prémium az még most is autó.

tegnapelőtt 06:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Persze, csak meg kell kötni ilyenkor a szokásos kompromisszumokat
tegnapelőtt 21:59
 22/26 anonim ***** válasza:

Az ismerősödnek üzenem, hogy dugja a fejét a gatyájába és rúgja seggbe magát!

Ha neked mindenképp a 4 karika kell az autó elejére/hátuljára, akkor vegyél A4 B7-et, a legegyszerűbb szívó 1.6-os motorral. Ez bele esik a keretedbe. Várható költségei nem még így is nagyobbak lesznek, mint egy még egyszerűbb/fiatalabb Hondának, Toyotának, de legalább a prémium érzet megvan, csak a hajtásláncban kell kötni némi kompromisszumot.

Ja, hogy neked ennyiért 6 henger kell túrbóval mi?

Aludjál magadnak!

tegnap 15:30
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 Nekem ugyanez van 2.0 benzinbe, volt 1.6 is, ugyannyit esznek de a 2 liter jóval erősebb és tartósabb. Szervizigénye kb a 0, a futóművére lehet csak többet költeni mint egy “átlag”autónak, viszont amennyivel többe van annyival stabilabb is. Ismerősöknek volt ugyanez 2.5 és 2.7tdi, a 2.5nek sok ment rá az üzemanyagrendszerére, de a 2.7et közel félmilliónál is csak tankolni kell.
tegnap 16:25
 24/26 anonim ***** válasza:

#23 Azt aláírom, hogy erősebb, de ne túlozzunk! Hidd el, többet is fogyaszt!

10-11 litert simán eszik városban, amíg az 1.6 8 literből klímával is elvan. Okoskerék egy óriási hibaforrás benne az Alt motorban, az olajat is eszik rendesen. Nézz utána, mindenki panaszkodik rá! Sosem gondoltam volna Audi fanatikusként, hogy lesz egy motorjuk, amivel le fognak süllyedni az Opel EcoTec szintjére. Hát.. ezzel sikerült!

1.6-ot kell venni, az a tartósabb mitor! Kit érdekel az a 28 lóerő minusz?

Az meg hogy egy 2.7tdi-be meg csak tankolni kell, a legnagyobb hülyeség, amit idén "hallottam".

A klíma feltölti magát? A kettőstömegű lendkerék öngyógyító funkciót is tud benne? Ó, akkor biztos a DPF is lábat növeszt és elmegy doktorbácsihoz, ha lekormolódik a rendszer!🫣

Mik vannak! :)

tegnap 18:56
 25/26 anonim ***** válasza:

2.3 literes japán kocsink van, benzines. Átlag fogyastás 8.3 l.

Ha csak autópályát használom 7,1.

tegnap 19:03
 26/26 anonim ***** válasza:
#24 Nem hiszem el mert nem fogyaszt, vagyis csak minimálisan de akinek ez sok fogyasztáskülönbség annak ott a vármegyebérlet, mint ahogy említettem volt mindkettő van összehasonlítási alapom köszönöm. Golfba az 1.6 megette a 7,5-8at, az a4 2.0 meg eszik 8,5 környékén, azonos kasztnival ez kb pont tök ugyanannyi lenne. Olajat valóban eszegeti, nem mintha az 1.6 nem tenné… nem tudom ki hogy van vele de én hamarabb veszek néha egy flaska olajat mint egy vp44es adagolót, vagy pd elemeket. Ecotecet meg ne keverd ide mert azok mögött megmaradni nem lehet, ellenben az alt motorokból egy gramm füst nem jön, okoskerék…. hagyjuk már, 400ezer km és még mindig nem szól. Igen, a 2.7tdi ha nem egy széthajtott tekert valami, akkor alig kell hozzányúlni, dpf már szerintem évtizede nincs benne egybe sem, klímát töltögetni meg miért kéne, meg azt amúgy más autónak nem kell csak a 2.7nek?
ma 07:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!