Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet kapni jó német prémiumot...

Lehet kapni jó német prémiumot 1,5-2 millió forint körül?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki szerint hatalmas hibát követek el ha a kínálat tetejéről veszek egy régebbi kis szívóbenzinest(és ugye az is 1+ millió felett lenne a mostani piacon). Inkább vegyek audit mert a német prémium az még most is autó.

tegnap 06:21
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
54%
Audival lesz a legtöbb szopás, főleg a 3000-es V6 TDI-vel
tegnap 06:28
 2/21 anonim ***** válasza:
84%

Lehet kapni....

De ha hozzá kell nyúlni, az fix, hogy nem állsz meg egy FHP jeladó cserénél, mint egy kis benzinesnél, ami pár ezerből megvan.

Én mindig is dízeleket hajtottam, de be nem állok a hülyegyerekek táborába, akik a lef.ngott audikban tolják le a kis benzineseket a vidéki utakról.

Én csak ennyi látok belőlük, de azt is szívesen megnézném, amikor anyukájuktól kérnek pénzt PD elemekre, meg a munkadíjra....

Ami meg a tartósságot illeti, nagyon meglepődök mit bírnak ezek a kis benzinesek. Múltkor nézteme gyet, 500e fölött volt benne ügyfélkapu szerint is a km. És motorcsere nem történt.

Csak sajnálni tudom azokat a nőket, anyukákat, idősebbeket, akiknek olyan utakra kell kimenni, ahol a vérpistikék friss jogsival tolják egy 150 lónál is erősebb TD audinak, bmw-nek.

tegnap 06:33
 3/21 A kérdező kommentje:
Nekem csak arra van szükségem hogy A-ból B-be megbízhatóan és kevesebb legyen a potenciális szervízt igénylő probléma
tegnap 06:43
 4/21 anonim ***** válasza:
20%
A barát a fejedben lévő hangok lesznek és jobb lenne ha a gyakorit megkímélnéd ettől a provokáló hangtól
tegnap 07:09
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Ennyi pénzért minél egyszerűbb szerkezet annál jobb.
tegnap 07:53
 6/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta átlag nem ért hozzá az a baj és autóalkatrész szállítóként olcsón be szerez mindent ha kell meg tudja hova kell vinni olcsó javításhoz.
tegnap 08:07
 7/21 anonim ***** válasza:
40%
Lehet, ami tyúkolnak még megfelel.
tegnap 08:53
 8/21 anonim ***** válasza:
#1 Alig mennek el félmilliót hozzányúlás nélkül…
tegnap 09:27
 9/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha A-ból B-be akarsz menni, akkor minek neked a "prémium"?
tegnap 09:41
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

A prémium màrkákhoz prémium pénztárca kell.

Ne azt nézd mi van ráirva egy autóra, hanem hogy mi van benne, a motorháztetö alatt. Ha megbizhatót akarsz venni az idöbe kerül.

tegnap 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!