Lehet kapni jó német prémiumot 1,5-2 millió forint körül?
Lehet kapni....
De ha hozzá kell nyúlni, az fix, hogy nem állsz meg egy FHP jeladó cserénél, mint egy kis benzinesnél, ami pár ezerből megvan.
Én mindig is dízeleket hajtottam, de be nem állok a hülyegyerekek táborába, akik a lef.ngott audikban tolják le a kis benzineseket a vidéki utakról.
Én csak ennyi látok belőlük, de azt is szívesen megnézném, amikor anyukájuktól kérnek pénzt PD elemekre, meg a munkadíjra....
Ami meg a tartósságot illeti, nagyon meglepődök mit bírnak ezek a kis benzinesek. Múltkor nézteme gyet, 500e fölött volt benne ügyfélkapu szerint is a km. És motorcsere nem történt.
Csak sajnálni tudom azokat a nőket, anyukákat, idősebbeket, akiknek olyan utakra kell kimenni, ahol a vérpistikék friss jogsival tolják egy 150 lónál is erősebb TD audinak, bmw-nek.
A prémium màrkákhoz prémium pénztárca kell.
Ne azt nézd mi van ráirva egy autóra, hanem hogy mi van benne, a motorháztetö alatt. Ha megbizhatót akarsz venni az idöbe kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!