Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A skodakat az utobbi par...

A skodakat az utobbi par evben miert probaljak meg egy draga, meno, sportos, fiatalos markanak beallitani?

Figyelt kérdés
Holott tovabbra is a vw low cost, lebutitott markaja. Miert akarja a marketing tobbnek lattatni, mint ami?
tegnap 10:47
1 2
 1/15 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Jó reggelt kívánok, a marketing dolga, hogy az emberek vegyék a terméket.
tegnap 10:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen, de az emberek nem hulyek, atlatnak a szitan.
tegnap 10:53
 3/15 anonim ***** válasza:
69%

Hiába a VW lebutított márkája, mégis többet eladtak belőle mint abból.

Ráadásul a Skodánál a legnagyobb márkahűség, vagyis akinek volt, az valószínűleg legközelebb is azt vesz.

VW meg egyre inkább leadja a minőséget, szóval nem kell annyira hasra esni már tőle.

[link]

tegnap 10:58
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

De nincs itt semmiféle szita, nem láttatják többnek, nincs lebutítva stb stb.

Ha nem tűnt még fel, évtizedek óta a Skoda-t igyekeznek egyre feljebb pozicionálni. Nincs ebben semmi extra, vagy újdonság. Szerintem teljesen reálisan lövik be egyébként a márkát a piacon.

Egyébként meg, pont annyira marketingelik, mint minden mást is, ahogy #1 is írja. Üdv. a kapitalizmusban

tegnap 11:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert az utóbbi pár évben egy drága, menő, fiatalos márka lett.
tegnap 11:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Az emberek 90%-nak egy RS Octavia sportos, egy L&K Superb meg prémium érzetet ad, relatíve normális áron.

Nekem egy "közepes" 3-as Octaviám van na egy új Dacia Sandero az low cost nem ez.

Én is akaratomon kívül márka hű vagyok, 1-es Octaviából H Astrába akartam ülni. A 2-es Octavia barátságosabb volt. A 2-esből Toyota Corolla volt a kiszemelt, de az asszony 3-as Octaviát szeretett volna így maradt a Skoda.

Így lassan 20 év Skodázás után nem bánom egyiket sem. És ülök sok másban is, és a konkurenciához mérten sem tartom rossznak. Így alakul a feljebb leírt márka hűség.

tegnap 11:44
 7/15 dirtboy ***** válasza:
81%

/Igen, de az emberek nem hulyek, atlatnak a szitan/

Írod ezt 2025-ben a dubai csoki,fitget spinner,balázs kick,mobilfox meg stb indokolatlanul drága és mégis kapós termékek,üzletek világában.

Az komoly

Nekem ugyan nincs skodám nem is volt második Audimat hajtom de nem tudom miért nézik le mai világban ennyire a skodát. Emlékszem 25éve milyen autókat dobtak piacra hát egy mai octavia vagy superb-től akkor hasra estünk volna. Hogy A-ból B-be elvigyen szerintem nagyon is jók,élményautózást meg nem ezektől kell várni.Az árak pedig minden márkánál elszáltak.

tegnap 11:56
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Az emberek nem hülyék!? Ó testvér! Az embereknek el lehet adni olyan autókat, amiben köztudottan 2-3 évente akksit kell cserélni! Az emberek k*rva hülyék! 🤣
tegnap 12:24
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Kedvencem, amikor a 25 éves Corollából megmagyarázza az ember, hogy mekkora fostalicska a 12 milliós Octavia.
tegnap 12:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Túlbecsülöd az emberek ítélőképességét.
tegnap 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!