BMW E60-hoz hasonló sportos kinézetű, jobb teljesítményű, DE MEGBÍZHATÓ autó! Létezik ilyen alternatíva?
https://www.youtube.com/watch?v=BflhKO_RiQ0
Egyszerűen csodálatos a formaterve, de a videó ismét megerősített engem abban, hogy ilyen autót képtelen lennék nem megvenni, hanem fenntartani. Főleg, hogy napi szinten 100km-t ingázom és fél millió a fizum.
De egyszerűen nem találok hozzá alternatívát, ami kicsit is hasonló lenne. Nem is kell nekem a 231 lóerő, csak hasonló sportos formaterve legyen és nem horror összeggel fenntartva napi szinten megbízható utazóautó legyen.
Legjobban talán a Lexus IS200 hasonlít rá, de abból gyakorlatilag nem találok eladót ami akár kép alapján azt mondanám érdemes rá időt szentelni. Lelakottak ezek már mind.
Amivel még szemezgettem az a Subaru Legacy illetve SAAB 9-3, de azokat se tudom milyenek.
Esetleg ha van még alternatíva kérlek indoklással/jellemzéssel/tapasztalattal osszátok meg velem! Köszi!
A BMW E60 nem sportos.Az egy szedán.Inkább elegáns, tágas autó.
Ilyen öregedő prémiumot egyáltalán nem érdemes venni, ez a videó is bizonyítja.
Ha sportos autó kell és prémium, akkor fiatalabbat kell venni, persze az zsebbe nyúlós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!