Mindennapi használatra milyen autót ajánlotok ami egy kicsit sportos ?
Figyelt kérdés
Napi 40-50 km-re használnám az autót. A keret pedig 1-2 millió.okt. 27. 11:36
2/8 anonim válasza:
Ennyiért nem nagyon kapsz igazi sportos autót, ezért inkább valami könnyű, erősebb szívóbenzinest ajánlanék. Ha nem sportosan kinézőre gondoltál, hanem sportosan haladósra.
3/8 A kérdező kommentje:
Sportosan haladóra gondoltam igen
okt. 27. 12:02
4/8 anonim válasza:
Hát kinek mit jelent a sportosan haladó. :)
5/8 anonim válasza:
Swift Sport. Ingázásra tökéletes, megbízható, de elég sportos a futóműve, és nem kell túl gyorsan menned hozzá, hogy érezd a sebességet. Ami jó, mert nem kell száguldozni a közutakon.
6/8 anonim válasza:
ennyiért szerintem örülj, ha egy jó állapotú autót kapsz, ami megbízható is, hiszen nem olyan kis táv ez nap mint nap (tudom, a gyakorin napi 300 km-t ingáznak). Talán egy ufo civic?
8/8 anonim válasza:
Én Scirocco-t használok ilyen feltételek mellett, csak ahhoz kevés a keret. Bármilyen GTI, OPC, Type-S stb stb. modell jó lehet, attól függően milyen autót tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!