Miért nem tudom berakni 1-be az autót?
Rudazatos a váltókar és a váltó közti kapcsolat, és kikopnak a csuklók. Ezt érezheted is ha nagyon lötyög már a váltókarod üresben
Ha felveszed a váltókar burkolatát, akkor ott van egy ütköző aminek nekihúzod 1-2 vonalában, mikor kikopnak a csuklók akkor már előbb megütközik mint, hogy pozícióba kerüljön. Ráadásul itt már a motortartó bakok állapota is befolyásol. Én is ezzel szívok a az Octaviámon időnként. Sokáig semmi baja, aztán időnként lámpánál szivat, pedig akkor már üzemmeleg a motor.
Váltónál ezt a két rudazatot cseréld ki, valószínűleg jobb lesz, de lehet, hogy komolyabb rudazatfelújítás kell, ahogy szerintem majd nekem is, csak ahhoz a kipufogót is le kell venni. A második nekem tavaly el is tört, és onnantól 3-4 es fokozatom volt, autósboltokban polcon van, szóval biztos keresett alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!