Milyen használt SUV-t érdemes venni?
Sajnos magas autó kell mert hanem soha nem tudok beállni az udvarra, ezért gondolkodom suv kategóriában(habár nem a kedvenceim).
Hyundai autókat nézegettem 2016 os kiadás a legalja. 25ezer eurót költenék rá maximum.
Melyik autógyártó jár élén az a városi terepjáró kategóriában?
A lehető legtöbbet szeretném tudni ezekről az autókról. Nem kell 4x4 legyen és inkább automata.
A te garázsbejáród a szomszéd lakásának a része?
Egyre vadabb dolgokat találsz ki! 😜
Ennyi retardált embert... Ti tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy csak jó érzés buta fäsznak lenni? Leírja a kérdező értelmesen, hogy SUV-ot szeretne, erre ő van lehülyézve, mert a saját szempontjainak megfelelő autót akar venni...
Toyota RAV4-et vagy a Hyundai Tucsont ajánlanám, az igényeidnek megfelelő motorral.
#14.
Jó lenne előbb olvasni és értelmezni, nem hülyeséget magyarázni.🤣
Azt írtam, hogy nem a kedvencem (a kis csomagtér miatt). Nem azt, hogy nem szeretnék azt venni. Szerinted akkor miért érdeklődnék ha nem szeretnék azt venni?
De nyugodtan írd le, hogy mi okozza ezt a frusztrációt nálad? Nekem van egy tippem de jobb ha magadba nézel és leírod.
Hagy már a kutya nem kíváncsi a szenvedésedre!
Lepd meg magad, valami gagyi "utcai terepjáró"-val Karácsonyra.
Aztán majd januárban gyere vissza, hogy jaj de de nehéz fölmászni rá, borzasztóan szédülsz olyan magas, 100km/h fölötti tempónál imbolyog a kasztni, stb. stb. 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!