Dízel Saab 9-3-ast mennyire érdemes venni ingázásra, ha fontos a megbízhatóság is?
Nagyon tetszik ez az autó. Eközött és a Honda Accord között vacillálok, de utóbbi min. 2-szer annyiba kerül és úgy tudom a Saab Opel technika szóval alkatrész is talán lenne hozzá, de cáfoljatok meg, ha nem.
Napi szinten 2x50 km-t vezetek és mivel munkába járáshoz is használnám is jó lenne ha nem állna meg alattam teljesen indokolatlanul (szervízelés ellenére).
Mit javasolnátok nekem ha szeretnék egy nagyobb teljesítményű, megbízhatóbb sportos megjelenésű szedant venni?
Gyönyörű járgány. Vedd meg, mert elviszi más.
alkatrészben felesleges gondolkozni.
Az 1.9 dízek a Fiattól van. Igazából az egyik legjobb dízelmotornak tartják, szóval nem gáz, hogy ez speciel nem Opel dolog.
Amúgy megbízható gép. Ha bármi baja van szerencsére vannak még jó szerelők akik értenek hozzá és az alkatrész ellátás se probléma.
Én személy szerint inkább az Accordot venném, mert Saab esetében alkatrész nem mindenhez kapható már, mivel ugye becsődölt a gyártás, illetve szerelőt is nehezebb találni hozzá.
De tény, hogy gyönyörű járgány.
Mind2 szívás kicsit alkatrész terén...
A Saab tudjuk miért.
A Honda alkatrészek meg drágán mennek, sokkal többe kerül mint egy vw vagy skoda alkatrésze.
Közel a bmw, merci, audi trióhoz a javittatása ha nem tudod magadnak otthon szerelni.
Azért mert japán.... Franc tudja miért így vannak beárazva az alkatrészek.
Nézz körül Kovácsauton.
Garantálom neked, hogy az audihoz olcsóbbak lesznek a cuccok.
Faternak Nissan van, nekem mercedes. Nissanhoz minden drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!