Melyik autót ajánlanátok első autónak? Hátrány lehet a "túl hosszú" autó elsőnek? Japán, dél-korea és benzines a megbízhatóság miatt az összes opció amin gondolkozok jelenleg, persze, ha van érved másik mellett szívesen veszem.
Mazda 6 (2008-2012, (benzines))
Ford Mondeo (2007-2014 (benzines))
Kia Pro Cee'd (2008-2014 (benzines))
Ezek közül a Mondeo messze a legmegbízhatóbb. Nem is egy kategória a többivel, hanem magasabb. Ha egy árban van a többivel, akkor át kell nézni alaposan.
A Mazda rohad.
A KIA által használt motorok szeretnek totálkárossá válni.
Hát nem tudom, nem egy ismerősöm semelyik más autójával nem szopott annyit, mint a Forddal (volt köztük Mondeo meg Focus is).
Mazda tényleg rohad sajnos, ha találsz egy rozsdamentest valahogy, akkor a 3 közül talán az a legjobb.
Egy másik ismerős eddig 2 milliót költött a 1,5 millás Sportage-re, motorcserével együtt.
Én még a Honda háza táján is körbenéznék, bár ott is vannak/voltak rozsda-gondok, mérföldekkel jobb a helyzet, mint a Mazda rohadó üvegénél
Szerintem a Kia lénygesen kisebb, mint a másik kettő. Szóval tisztázni kellene először, hogy mégis mit szeretnél pontosan.
Egyébként simán vennék második generációs 1.4 TSI VAG kombit ezek helyett. Nagyjából le is írták előttem miért
A Mondeo nagyon problémás, és a szerelése is speciális szerszámokat igényel, ami drágává teszi azt.
Ha megbízható autót szeretnél, a Suzuki Swifteket tudom ajánlani. Az ugyanolyan évjáratúakat, mint amiket említettél. Dízelben is nagyon megbízható, olcsó fenntartás, szerelőhöz pedig csak a kötelezőkre kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!