Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt SUV-t érdemes...

Milyen használt SUV-t érdemes venni?

Figyelt kérdés

Sajnos magas autó kell mert hanem soha nem tudok beállni az udvarra, ezért gondolkodom suv kategóriában(habár nem a kedvenceim).

Hyundai autókat nézegettem 2016 os kiadás a legalja. 25ezer eurót költenék rá maximum.

Melyik autógyártó jár élén az a városi terepjáró kategóriában?

A lehető legtöbbet szeretném tudni ezekről az autókról. Nem kell 4x4 legyen és inkább automata.

dec. 14. 17:44
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy Jaguar F-Pace 25d AWD R-Sport típusú autót 26000 euróért 2019 automata Diesel.

Erről valaki tud valamit?

dec. 14. 17:53
 2/22 anonim ***** válasza:
40%
Kis kocsival nem férsz be a kapun? LOL.
dec. 14. 18:29
 3/22 anonim ***** válasza:
45%

Konkrétan egyik sem éri meg, egyiket sem érdemes, mert ezer negatívumhoz társul 1-2 elég jelentéktelen pozitívum, de ha már mindenképpen ilyen szutykot akarsz, akkor arra figyelj, hogy legalább normális márka legyen. Az ilyen Jaguarokat el kell felejteni, nyomós oka van annak, hogy haldoklik a cég.

Ahogy a Dacia Duster szintű fosokat is el kell engedni, amik fele akkora típusokhoz tervezett platformokra épülnek.

dec. 14. 18:36
 4/22 A kérdező kommentje:

Képzeld el, hogy beférni befér. De a magasság miatt az alja egy ponton eléri a földet és felakad az autó.

Úgye milyen hihetetlen?

dec. 14. 18:42
 5/22 anonim ***** válasza:
Mivel a 18:36-os válasz adója egy alternatív univerzumban él, bátran skippeld a hozzászólását, kedves kérdező. A valóság az, hogy "Carmaker Jaguar Land Rover (JLR) saw pre-tax profits hit £627m in the three months to December 31, 2023 – its highest quarterly figure since 2017. During the three-month period, the third quarter of its fiscal year, JLR saw revenues hit £7.4bn, 22% higher than the same period last year." Mondjuk nem a fent említett válaszadó (hahaha) hozzászólása alapján, de én sem Jaguart vennék.
dec. 14. 18:47
 6/22 anonim ***** válasza:
15%

Milyen igaza van!

Csinálja/csináltassa meg a kapubejárót, akinek két szülőanyja van!

Inkább élete végéig csak SUV-okat fog vásárolni. 🤣

dec. 14. 18:48
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Megcsináltatni a bejárót az olcsóbb, és akkor nem kell ilyen 3 tonnás kacatokban dülöngélned :D
dec. 14. 18:57
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

#7.

Miután kérdésben még hozzá is teszi, hogy a SUV nem a kedvence. 🤔

(#6)

dec. 14. 19:01
 9/22 A kérdező kommentje:
Emberek nem lehet a bejárót megcsinálni csak ha lebontom a szomszéd lakását.A kapun kilépve azonnal egy legalább 30%os emelkedő van.Én a kombikat szeretem. Jelenleg is az van de másfél éve az út szélén rohad.
dec. 14. 19:20
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
(2018+/5. generációs) Toyota RAV4
dec. 14. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!