Másfél millióért milyen autót érdemes venni?
Üdv mindenkinek. Első autót szeretnék venni.
Szerintetek mennyi esély van ennyiért egy megbízható autót kifogni? Úgyértem a másfél milliót, hogy átírással mindennel együtt.
Szeretnék számolni úgy kb 200.000Ft-al, hogy ha szükséges és van fontos dolog, akkor azt javítsák/cseréljék ki. Szóval a reális árat olyan 1.2M -ra tenném.
Elvárásom nem igazán van, talán annyi, hogy legyen egy kis dinamikussága, ne legyen vészesen papás. Klíma mindenképp jó ha van.
Ha ennyiért elvárható, akkor picit nagyobb testű/kombi legyen, és ne legyen hangos szélzaj. (Igen ez a szélzaj dolog egy régi autónál már tudom, hogy nem az igazi)
Nem megyek hatalmas távokat, talán havonta/kéthavonta Németország, de emiatt nem gondolnám, hogy dízel kéne. (De javítsatok ki, ha igen)
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Akkor neked 800 es 1 misi kozott kell venned autot.
Ott van meg az atiras.
Meg a javitasok a mondjuk 15eves auton.
Ne koltsd el minden penzed a megvetelre!
Havonta Németország?
Nézd meg hány km, simán megéri a dízel ennyire.
Ennyiből én TDI Golf IV-t néznék a kínálat tetejéről, esetleg Golf V-öt, ha kifogsz valami jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!