Mennyiért érdemes régi suzuki swiftet venni?
1. mennyiért érdemes venni?
-nem ismerjük az igényeidet és a pénzügyi kereteidet.
szóval amennyiért vedd, ami neked megéri.
2. mekkora az az ár?
-mivel 25 éves autóról beszélünk, így nincs két egyforma eset, azaz nem megállapítható.
3. mennyit kell rákölteni?
-autója válogatja, illetve az új tulaj igényességének kérdése.
Szóval kaptál három választ, a "nesze semmi fogd meg jól" kategóriából.😁
1-es nem hiszem, hogy mindegyik törvényszerűen szét lenne rohadva.
2-es köszi..
#2 vagyok.
Én is köszönöm a "0"-ra való lepontozást. 😁
A kérdéseidre nincsenek korrekt válaszok. Adnak nagyon jó autókat elfogadható áron és nagyon drágán is szemetet.
Amit én csinálnék:
Vinnék magammal egy pokrócot. Megnézném az autót. Ha nagy vonalakban egyben van (ajtók körül a hézagok egyformák, az élek "futnak"), az utastér elfogadható állapotban van.
Ha ez stimmel, akkor alá másznék. Ha az alján nincs rozsda, vagy friss "alvázvédelem", akkor a karosszéria (nagy vonalakban) rendben van.
Az eladóval beszéld meg, hogy az autó motorja hideg legyen, amikor találkoztok. Simán kell indulni, nem kormolhat. Ezt a kipufogó végének szemrevételezésével tudod ellenőrizni. Ha a vége "bársonyosan fekete", akkor nincs miről beszélni.
Minden kapcsolót kapcsolj, és ellenőrizd a hozzá tartozó készülék működik-e.
Ha egy ilyen ellenőrzésnél az autó megfelel - amennyiben én venném - akkor fizetnék egy átvizsgáló céget, hogy nézze át alaposabban. Ekkora értékű járműnél ez jelentős beruházás, de könnyen lehet olyan hiba, amit egy ilyen ellenőrzéssel nem veszel észre, és az autó alapvető működését befolyásolja.
Én a közelmúltban vettem autót, de végzett autószerelőként mégis hívtam autó átvizsgáló céget, mert hajlamos vagyok "beleszerelmesedni" egy autóba.
Senkit nem érdekel hogy mit hiszel. Nem értesz az autókhoz. Ilyen korban egyik sincs költségmentes állapotban, de ha olyan autót nézünk, amin minimális felületi rozsda van, és műszakilag korrekt, akkor azok alsó hangon egymillióért mennek a mai piacon. Persze ezekre is el lehet szórni 200-300 ezret bármikor, hogy komfortosabb legyen pl. a futómű, vagy pár új dolgot venni a beltérbe. Feltételezhetően neked NINCS erre pénzed. Szóval maradnak a lekotlott csirkeólak.
"A kérdés az lenne, hogy mennyiért érdemes venni?" Nyilván a kínálat tetejéről, hogy minél kevésbé szivasd meg magad, meg azok nagy valószínűséggel sokkal jobb állapotban vannak mint amik a kínálat alján.(De bármennyiért is vásárolsz azt előzze meg nagyon alapos átvizsgálás).
"Általában mennyit kell rákölteni, miután megvette az ember?" Ezt k.rvára attól függ, hogy milyen állapotban veszed és milyen állapotra akarod felhozni. Az ezeknek a függvénye. A kasztniról annyit, hogy ezek vékony és gyenge anyagból vannak. Amennyiben utcán tárolták és soha nem kapott utólagos alváz védelmet, annak több mint valószínű, hogy gatya. De amelyik kapott és garázsban állt az még lehet jó. Akár mondjuk egy ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!