Érdemes egy Suzuki Swift-et is Suzuki szalonba vinni szervizelni?
Használtautó vételnél szerintem megéri márkaszervizbe vinni átnézetni, mert ők tudják mik a típushibák és hasonlók. Bár nem tudom mennyit kérnek el érte. Olyan 20-25 ezret megér.
Ha nem erről van szó, akkor sima szerelőhöz vidd, nem éri meg a márkaszerviz, ha már a tied az autó, ott lehúzás is szokott lenni és kérnek pénzt az átnézésért. A sima szerviz lehet hogy pár ezerért átnézi neked, de lehet hogy ingyen.
Szerintem egy régebbi ezres Swiftet akkor sem volna érdemes szakszervizbe vinni, ha nem kerülne sokkal többe.
Egy jó szerelőre van szükséged, akihez rendszeresen jársz. Akiről tudod, hogy ért a szakmájához és lelkiismeretesen végzi a javításokat.
Egy szakszervizben ezt nem tudod elérni, mert mindig annak a szerelőnek adják az autót, aki éppen szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!