Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autók nagy többségét...

Az autók nagy többségét tényleg nem waxolják?

Figyelt kérdés

Ma, hogy ömlik az eső nézegettem az utcán parkoló autókat. 95%-ukról nem legördül az eső, hanem teljesen homogénen belepi a karosszéria felületeit. És nem csak öreg 20+ éves autók voltak. Típus és rendszám alapján már az ilyen 3-4 éves autók is ilyenek. Azt se hiszem, hogy mind céges lenne, mert nem mind fehér full fapad alapváltozatú kocsi.

Kicsit azért furcsállom, mert nem egy olyan hű de drága dolog. Meg ha amúgy is mosom, takarítom a kocsit, rászánok egy vasárnap délutánt, akkor már nem olyan nagy mutatvány a wax felvitele sem.

ma 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A magyar autótulajok nagy többsége lesz@rja a kocsiját. A szervizekből is csak a nagyon-nagyon fontosakat végeztetik el azt is "okosba", nemhogy még ápolják a kocsit.
ma 09:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is furcsa, hogy garázs nincs de új autó van. De amúgy a legtöbb embernek az autó tényleg csak egy tárgy és telibe sz@rja, hogy mi van vele.
ma 09:51
 3/15 A kérdező kommentje:

Elég szomorú... 19 éves autóm van, de el nem tudnám képzelni, hogy ne garázsba tartsam és ilyen szinten lekakkantsam...

Tudom, hogy öreg autó, de a legkisebb gyanús zörej is zavar, azonnal utánanézek, javítom, vagy ha önerőből nem megy, akkor szerviz. Alkatrészekből is gyári vagy prémium minőséget veszek, nem az autodocos legolcsóbb ridex és társait. Oké, hogy olcsó, de ha egy év múlva megint tönkremegy, akkor csak magamat vertem át. Jó minőségű alkatrésznél meg tudom, hogy legalább ahhoz már sok évig megint nem kell nyúlni.

ma 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Az autók nagy többségét az eső mossa, a tulaj 5ezerért tankolja és a sarkon a Pista bácsi cseréli az olajat. Ja és igen, nem waxolják őket.
ma 10:16
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem szomorú.

Sokaknak az autó egy használati tárgy, nem kiállítási vagy dekorációs tárgy.

Gondolom te sem törölgeted napi szinten a port a hűtőszekrényed vagy a gázkazánod oldaláról.

ma 10:20
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

"Azt se hiszem, hogy mind céges lenne, mert nem mind fehér full fapad alapváltozatú kocsi."

Vagy 20 évet le vagy maradva báttya...

Nem, nem waxolják, mert minek. Van aki tróger, van akinek nem számít, és igen, a 3-5 éves autók túlnyomó többsége céges, aminek meg "úgyis mindegy". Még akkor is, ha az kék és jól felszerelt

ma 10:23
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

"Nekem az is furcsa, hogy garázs nincs de új autó van"

Mi ebben a furcsa? Egy garázs többe kerül, mint egy alsó-középkategóriás új autó...

ma 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
7es. Hát mondjuk ez is érdekes. Köszönjük fidesz!
ma 10:28
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Stresszelje magát a hóhér még ilyenek miatt is, szabadidőmben nem az autómat fogom puszilgatni, hanem a nejemet.

Olyan autót kell venni, ami nem rohad szét egy kis esőtől, még alul sem, és nem kapsz agyrákot, ha nekitolat egy hülyegyerek.

Na meg nem kell minden marhaságért szakszervízbe szaladgálni, gazdagítani valami rongyrázó trógerbandát.

ma 10:29
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Top komment 9es!
ma 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!