Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van értelme azért tartani a...

Van értelme azért tartani a kocsit, hogy csak munkába járjak vele?

Figyelt kérdés
1.6 benzines Focus, ha picivel többel megyek mint 80 leeszi a gatyám, 8.9 liter.. semmi hiba kód, semmi baja.. ez ennyi. Dolgozni járok csak vele, másért be sem indítom inkább sétálok, nem is szeretem vezetni, olcsó volt azért vettem, de semmi baja, okom sincs eladni csak annyi, hogy mentem vele eddig 15 ezer km-t egy év alatt és mindig rangat ha nem figyelek a váltásra ( ha más vezetni nincs baj ) pörög mint a fene 3500 120-nál. 270 km alatt fél tank benzint elszívott. Egyszerűen hihetetlen, hogy hogyan volt pofám ezt megvenni.. ha mentem volna vele 100km-t és rátankolok nem veszem meg, vicc.

okt. 9. 20:02
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
51%

Nincs.

Járj busszal vagy költözz közelebb.

okt. 9. 20:04
 2/42 Senior Séf ***** válasza:
100%
Busszal baromi nehéz parkolni, 1-es. D
okt. 9. 20:06
 3/42 A kérdező kommentje:
Azért kell a kocsi, hogy kijussak a buszhoz. :( amugy ezt így nem tartottam fontosnak megjegyezni.
okt. 9. 20:13
 4/42 A kérdező kommentje:
Ja igen, és ha összehasonlítom, busszal jobban parkolok mint a Focussal, olyan nagy a holttere, tükrök csalnak iszonyúan.
okt. 9. 20:15
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérdés vagy panaszkodás? Nem zavar, csak kérdezem.
okt. 9. 20:15
 6/42 A kérdező kommentje:
Gyakori kérdés. Ha panaazkodnék azt a facebookon tenném.
okt. 9. 20:17
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

"Azért kell a kocsi, hogy kijussak a buszhoz. :( amugy ezt így nem tartottam fontosnak megjegyezni."

De fontos megjegyezni...

Rohadtul nem mindegy, hogy napi 2X5 km-re használod vagy napi 2x60 km-re.

Ha sok a rövidtáv akkor naná, hogy sokat zabál!

okt. 9. 20:23
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a felháborodásodat, mert lehetett számítani rá...

Nekem ugyan ez a motor van az autómban csak másik márkajel alatt. 1.6 szívó benzin a maga gyári 101 lovával és a több, mint 1.5 tonna vassal ( az én esetemben) ennyire képes. Hasonló értékeket produkál, mint a tied. 100 az átlag tempóm ott 3 ezret pörög szóval a 120-3500 kombó szintén ismerős...

Fogyasztás is 8-9 körüli bár sosem mértem mert számoltam vele. Ha 10 felett lenne sem választottam volna mást bár én az én általam vásárolt márka híve vagyok.

Én is dolgozni járok vele oda vissza bő 10 km... Szintén nem indítom be a helyi boltba járáshoz és falun belül sem használom... A sport fél egészség. Ha megyünk valahova akkor haver 1.9 tdi-vel megyünk mert tágasabb és 6 literrel elmegy. 😀

okt. 9. 20:49
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Az ember először gondolkodik.............. aztán cselekszik.

Nem fordítva!😁

okt. 9. 23:46
 10/42 A kérdező kommentje:
Napi 40 azaz 20-20. Gondoltam ide nem kell dízel mert az fel sem melegszik, mondjuk fűtése jó.
okt. 10. 05:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!