Van értelme azért tartani a kocsit, hogy csak munkába járjak vele?
Nincs.
Járj busszal vagy költözz közelebb.
"Azért kell a kocsi, hogy kijussak a buszhoz. :( amugy ezt így nem tartottam fontosnak megjegyezni."
De fontos megjegyezni...
Rohadtul nem mindegy, hogy napi 2X5 km-re használod vagy napi 2x60 km-re.
Ha sok a rövidtáv akkor naná, hogy sokat zabál!
Nem értem a felháborodásodat, mert lehetett számítani rá...
Nekem ugyan ez a motor van az autómban csak másik márkajel alatt. 1.6 szívó benzin a maga gyári 101 lovával és a több, mint 1.5 tonna vassal ( az én esetemben) ennyire képes. Hasonló értékeket produkál, mint a tied. 100 az átlag tempóm ott 3 ezret pörög szóval a 120-3500 kombó szintén ismerős...
Fogyasztás is 8-9 körüli bár sosem mértem mert számoltam vele. Ha 10 felett lenne sem választottam volna mást bár én az én általam vásárolt márka híve vagyok.
Én is dolgozni járok vele oda vissza bő 10 km... Szintén nem indítom be a helyi boltba járáshoz és falun belül sem használom... A sport fél egészség. Ha megyünk valahova akkor haver 1.9 tdi-vel megyünk mert tágasabb és 6 literrel elmegy. 😀
Az ember először gondolkodik.............. aztán cselekszik.
Nem fordítva!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!