Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme tisztítókúrát tartani? Olyanra gondolok, hogy pl. 5 napig nem eszik az illeto semmit, csak vizet iszik vagy 3 napig csak dinnyét eszik.

Figyelt kérdés
Ismeroseim csinálják, de én nem látom nagy értelmét, de lehet én tévedek.
aug. 30. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Erre ott van a máj, a lép.
aug. 30. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi értelme ebben a formában.

Olyan formában lenne értelme, hogy pár napig nagyon alaposan meg kellene válogatni a bevitt táplálékot.

Viszont a teljes koplalás az nem segít. Gyenge lesz mint a harmat, dolgozni se fog bírni aki 5 napig nem eszik. Ez minden csak nem hatékony.

aug. 30. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme. Ha fogyó miatt csinálják, akkor persze fogyni fognak, de miután visszatérnek a normális kerékvágásba, sokkal gyorsabban fognak hízni.

Ilyen dietanak max úgy van értelme, ha pl.: visszafogod a húsfogyasztást heti 1 alkalomra, v reggelire csak zöldséget eszel egy hétig.

Máskülönben ez egészségtelen. Kérlek te ne csináld ezt magaddal :D

aug. 30. 14:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem csinálom, nem is tudnám betartani. Egyszer csináltam a Biocom-os 15 napos tisztitokúrát, de mellette ettem mindent ugyanugy. Ment tole a hasam, de nem tudom volt-e valami értelme, tobbszor nem csinálom. Inkább probálok kisebb adagokat enni.
aug. 30. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Én terhesen nagyon rosszul votlam, így sokszor napokig leginkább csak gyümölcsöket tudtam enni. Senkinek nem ajánlom .. saját tapasztalatom alapján nem kielégítő érzés. A szervezetnek komplex táplálékra van szüksége, nem csak könnyű szénhidrátra, ráadásul a gyomrom is égett a sok savas gyümölcs miatt a fogaim is érzékenyek lettek .. alig vártam legyek már túl rajta. A gyümölcsök egészségesek de az egyoldalú táplálkozás rossz táplálkozás !
aug. 30. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
36%

Érdemes megnézni egy-két podcastot a helyes táplálkozásról. Friderikusznak is van a YouTube csatornáján ilyen. Sokkal értelmesebb dolgokat mondanak ma, mint akár 5 éve :)

Sokszor a gyomor és emésztés helyreállítása, illetve az érzékenységek kivizsgálása többet ér, mint a sima kalória deficit.

aug. 30. 14:28
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nincs értelme ennek így, nem tévedsz.
aug. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!