A kollagén fogyasztásnak van értelme?
Nekem a térdemnél hatott, így szerintem van.
Azonban sok féle kollagén típus van, és nem mind ugyanarra hat elsődlegesen
"Nekem a térdemnél hatott, így szerintem van."
Honnan tudod, hogy a kollagen hatott, es nem magatol jott helyre?
Kb másfél évig szenvedtem a térdemmel és a vállammal is, pedig nem vagyok még (olyan) öreg hogy ezzel kellene küzdenem (30 éves vagyok). A legjobb barátomnak is voltak hasonló gondjai a szülés után, ő kezdte el szedni a kollagéntablettákat és pár hét alatt teljesen helyrehozta, így ajánlotta nekem is. Kicsit kételkedve, de kipróbáltam én is és láss csodát, már nem fáj se a térdem, se a vállam. Kb 2 hét alatt elmulasztotta és azóta se tért vissza. Ennek már 3 hónapja.
Egyébként az ízét utálom, de inkább az a pár másodperc undor mint a folyamatos fájdalmak.
Nem kollagénitalt ittam, ha tudnál olvasni látnád hogy tablettát szedek de mindegy.. :D
Elmondod mi volt a placebo hatás ha nem is hittem el hogy sikerülhet? Mesélj kérlek, te nagy szakértő! Egyébként érdekelne, hogy amennyiben igazad van, és tegyük fel placebo, miért van az hogy terhelésre sincs semmi gond? Ennyire fasza a placebo hatás? Mert akkor már ezért is megéri szedni.
"tablettát szedek"
Be tudndá linkelni ezt a csodaterméket? Vagy csak elárulnád a nevét?
Tessék itt van: [link]
Egyébként köszi a lepontozást, bárki is volt <3 Gondolom irigykedik. Próbáld ki te is, lehet neked is segít majd! Ahogy elnézem azok vannak lepontozva akik szerint működik, elég érdekes.. :D
"itt van"
Ez nem kollagén. Ez egy DM-es szar, amiben mindössze 1-2 gramm kollagén található, azon kívül pedig MSM és kondroitin-szulfát (ezt el is írták a hivatalos honlapon, ami beárazza az igényességüket), amik ambivalens eredményt mutatnak reumatológiai vizsgálatokban, de az biztos, hogy két hét alatt nem képesek se mérhető, se érezhető hatást generálni. Proenzim van még benne, ami igazoltan hatástalan, a pár tíz milligramm C-vitamin pedig nincs összefüggésben az izületrendszerrel. Ez a termék tipikus pénzkidobás tudatlanoknak.
"azok vannak lepontozva akik szerint működik"
Ezen az oldalon mindig azokat pontozzák le, akik hülyeséget írnak.
Ne haragudj, de akkor az a hülyeség hogy NEKEM működött?
Nem mondom, hogy általános, nem mondom sehol hogy mindenkinek fog működni. Nekem bejött, erről írtam, saját tapasztalatot. Nekem nem volt pénzkidobás, mert segített és segít azóta is. Ha neked nem segített akkor sajnálom, nem mindenkinek fog ugyanaz működni mivel nem vagyunk egyformák.
De SAJÁT tapasztalatot lehurrogni eléggé arra vall, hogy neked vagy nagyon rossz tapasztalod van ezzel ami fáj, vagy az a bajod hogy másnak bevált valami ami neked nem. Bármelyik is legyen, sajnálom, remélem jobb lesz idővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!