Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha így eszek felmehetnek...

Ha így eszek felmehetnek plusz kilók ?

Figyelt kérdés
Általában a 11 órázások miatt este 9-kor szoktam vacsorázni és utána már nem eszek reggelig, mostanában viszont hamar éhes leszek és emiatt van, hogy hajnali 1-kor megeszek egy szendvicset mondjuk. Ezt a kis nasit a szervezetem ilyenkor többletnek fogja nézni vagy ehetem nyugodtan ? Tudom hülye kérdés, de nem telt el sok idő a vacsora óta és felmerült bennem az a kérdés, hogy mivan, ha így hízni fogok, mert ez a 1 adag étel még a tegnapi mennyiséghez kell számolni.
tegnapelőtt 02:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha többet eszel, mint a kalóriaszüksègleted, akkor igen
tegnapelőtt 04:01
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Mivel estére az anyagcsere lelassul, így csak pang benned az étel. Frusztrált vagy, hogy még hajnalban is eszel? Ez nem jó stresszlevezető, mert kalóriatöbbletet okoz, amitől csak hízni fogsz.

Egyébként az se egészséges, hogy este 9-kor eszel, mikor a szervezeted már pihenne.

tegnapelőtt 06:08
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

#2, ezt a sok marhaságot honnan szedted? Azért mert este eszik nem pang sehol semmilyen kaja és nem lesz mágikusan több kalóriatartalma mert nem reggel eszi az ember.

Ha a napi kalóriaszükségletnél nem eszik többet valaki, nem fog hízni

tegnapelőtt 06:52
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem marhaságot írtam, csak tájékozottabb vagyok, mint pl. te.

Nézz utána, hogy mi is az a Szervóra.

Van egy olyan mondásunk is, hogy "Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus."

tegnapelőtt 09:40
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Én meg tanultam biológiát
tegnapelőtt 11:19
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor bővítsd a biosztudásod, mert hiányos.

tegnapelőtt 11:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Hatos, ilyen bromságot kizárólag a nők lapja, meg femina ír.

Tanultam élettant - egyetemes szint! -, szó nem volt róla, hogy este "lassulna az anyagcsere" :D Persze, a sejtek tudják, hogy most "este hat óra van", szóval nem kell pörögni.

Ez nettó bromság - de félelmetes, hogy 2025-ben még ezt a bullshitet kell tolni :(

tegnapelőtt 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Szívesen:

[link]

[link]

tegnapelőtt 15:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy étkezéstől senki se fog elhízni. Elhízni a kalóriatöbblettől fogsz: ha az alapanyagcsere + mozgás általi felhasználásod, tartósan és rendszeresen alatta marad a kalória felvételednek.
tegnapelőtt 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Az időpont nem számít. Az számit hogy aznap összesen mit és mennyit eszel
tegnapelőtt 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!