Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A kollagén fogyasztásnak van...

A kollagén fogyasztásnak van értelme?

Figyelt kérdés
Én leginkább a hajam, bőröm, izületeim feljavítására iszom por formában, de ennek van érdemi hatása?

júl. 16. 07:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

"NEKEM működött"

Laboreredmények és képalkotó vizsgálatok állapították meg nálad a hatását, vagy csak laikusként így gondolod?

"vagy nagyon rossz tapasztalod van ezzel ami fáj, vagy az a bajod hogy másnak bevált valami ami neked nem"

Nincsenek izületi problémáim, de ha lennének, akkor se haszontalan drogériai vackokkal próbálnám orvosolni. Szimplán csak biokémiával foglalkozó egyénként szeretem, ha tisztán lát mindenki, és nem költi feleslegesen a pénzét szemétre hamis ábrándokat kergetve szakmailag értékelhetetlen kommentek miatt.

júl. 16. 11:39
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem voltam vele laborban, ez igaz. De ha másfél évig fáj valami, majd ez a bogyó szedése után nem, akkor lehet hogy működik, nem? Semmi mást nem változtattam az életemben, ugyanazt eszem, ugyanannyit mozgok, ugyanaz a munka, ugyanannyi stressz, stb. Ez az egyetlen változás, így nyilván erre fogom. Kötve hiszem, hogy csak úgy magától elmúlt volna.

Egyébként ha szakember vagy és értesz hozzá, áruld el kérlek, mik a negatív hatásai? Csak az esetlegesen kidobott pénz? Tényleg érdekel.

júl. 16. 11:49
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

"lehet hogy működik, nem?"

Nem valószínű, pláne két hetes távlatban.

"nyilván erre fogom"

Látom.

"mik a negatív hatásai? Csak az esetlegesen kidobott pénz?"

Fiziológiai negatívumáról nem ismerek tanulmányt.

júl. 16. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor ez legyen a legnagyobb bajom, hogy "kidobtam" kemény 5 ezer forintot arra a termékre ami nekem működött. Ennél rosszabb befektetésem sose legyen :D
júl. 16. 12:04
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

"Ennél rosszabb befektetésem sose legyen"

Reméljük!

júl. 16. 12:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Istenem, komment szekció…..megjöttek a magyarok, ahol csak egy kérdést teszel fel, de máris vita van belőle, gratulálok👏🏻👏🏻
júl. 16. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
25%

vitának nem nevezném de jah

így vissza olvasva a komenteket elég jól ki rajzolódik h miért tök fölösleges kolagént venni szal sztem meg kaptad a választ

júl. 16. 15:39
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
66%
Ezen az oldalon annak se kell kollagén, aki száraz csirkemellen él.
júl. 18. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!