Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nincs éhségérzetem?

Miért nincs éhségérzetem?

Figyelt kérdés

Hónapok óta tart. Nagyon ritkán érzem csak, hogy éhes vagyok. Csak azért eszem, hogy életben maradjak.

Pl tegnap is felkeltem 7 után, nem ettem semmit. 11 órakor ettem egy nagy tányér húslevest sok répaval. Utána edzettem egy keveset meg elmentem sétálni úgy egy másfél órát. Hazaértem, ettem kb 25 dkg rakott káposztát. Utána ittam kávét. Ez volt fél 3-kor.

Azóta 3 mandarint ettem és az az ijesztő, hogy éhes sem vagyok. Azért délben fogok enni. Levest terveztem meg rakott káposztát megint.

Mióta életmódot váltottam, azóta múlt el az étvágyam teljesen. Előtte sokat ettem, nem nagyon figyeltem az étkezésemre.

Végre észbe kaptam, erre nem bírok már rendesen enni sem. Pedig mozgok, sok zöldséget eszek, natúr csirke, bulgur, gyümölcsök, levesek, olykor halak, stb…

Mi bajom lehet?

tegnapelőtt 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Lassú az emésztésed?
tegnapelőtt 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
1# Elvileg olyan fogalom, hogy lassú emésztés, nincs.
tegnapelőtt 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl nagy defixittel fogytál ésvagy ugy hogy elnyomtad a tested jelzeseit. Gyengül az ideg izom kapcsolst ezért nem érzed az éhseget akkor sem ha éhes vagy. Vezess be váltizagos rendszeres tápanyagdús táplálkozást és pár hét alatt vissza fog jönni
tegnapelőtt 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Tessék normálisan enni, ÓRÁRA!!!, ne a testedre figyelj, mert azt totál összeb.tad.

Nekem sincsen, mert túltoltam a fogyókúrát, súlyban, mindenhogy, és iszonyú ritkán van tényleges éhségérzetem, szóval három óránként eszek. Pont.

Másképpen nem lehet, aztán majd visszaáll, mikor összekaptam magam.

tegnapelőtt 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!