Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ilyen létezik? Fogyókúra,...

Ilyen létezik? Fogyókúra, test átalakulás?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy fogyókúrázok és edzek, de a súlyom nem megy lejebb de a tükörben látszódik a változás?

ma 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ezért kell centivel mérni a változást és nem kilóban. Az izom többet nyom és kevesebbet foglal, mint az izom.

[link]

ma 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Mérd meg a derekad, csípőd. Ha a zsír helyét izom veszi át, akkor vékonyabb, és nehezebb leszel, mert az izom nehezebb, mint a zsír.

Nekem ugyanakkora súly mellett, 2 számmal kisebb lett a ruhaméretem.

ma 18:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert jelenleg 165cm és 106kg vagyok már lassan 2 hónapja edzek és fogyókúrázok, és a súlyom hát néha lejebb megy néha meg feljebb, pedig nem eszem túl magam, viszont amit karácsonyra kaptam szövetkabátot az eddig nem ért be, de mostmár igen.
ma 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze. Es erossn javaslom hogy csinalj fotokat is fehernemuben alap testtartasban minden oldalrol. Nem behuzott hassal meg ilyenek hanem normalisan. Kb kethavonta megnezed es ott fogod latni az igazi valtozast.

Sulyt merni csak reggel felkeles utan, eves ivas elott. Ugy osszehasonlithato.

Az izom nehéz. Leadtad a zsírt és felszedtél tömegre ugyanannyi izmot ami térfogatra kevesebb.

ma 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!