Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A hagymában, hagymafélékben...

A hagymában, hagymafélékben van olyan anyag, amire rá lehet függni?

Figyelt kérdés

De olyan erősen, hogy elvonási tüneteket okoz, és nem bírja elhagyni az ember?

(Nem kell felreérteni, nem akarok ráfüggni semmire, körülöttem vannak függők)

tegnapelőtt 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

"Nem akarok ráfüggni semmire"

Ez nem így működik.

tegnapelőtt 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Nen így müködik?

Tényleg?

Csak szeretnem vegre tudni, hogy a 0-24ben hagymazabáló szüleimtől miert fordul ki a belem napi szinten.

Kösz a segítséget!

Szerintem nagyon jól tudom hogyan is működik, szeretném tudni, hogy függők, vagy csak simán parasztok.

Erre én vagyok a link...😅

tegnapelőtt 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak simán parasztok. Hagymára nem függ rá senki.
tegnapelőtt 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, amúgy a hagymára valóban nem függ rá senki, de szerinted valaki pl úgy lesz alkoholista, hogy neki az az életcélja, hogy napi fél liter töményet és 10 doboz sört igyon meg? Nem. Először csak 1 tömény, 1 sör. Aztán már 2 tömény, aztán már 3 és mellé 2-3 sör stb stb. Belesodródik és semelyik átmeneti fázisnál nem érzi azt, hogy ez problémás lenne. Amikor már valóban annak érzi, akkor meg már nyakig benne van.
tegnapelőtt 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!