A Centrum multivitamin lehet a legjobb. Igaza van a patikusnak?
Most télre nagyon kifogytam a vitaminokból. Érzem a testemen, hogy a korábbi gyümölcskúra már nem segít. Kértem a patikustól tanácsot. Már ezerféle vitamintabletta van mégis mit szedjek.
Ő igen komoly érveket hozott fel a Centrum mellett. Remélem ismeritek a reklámból melyikről beszélek? A "Szerves élet teljes része" ha jól emlékszem a reklámszövegre.
Azt tanácsolta a patikus, hogy azért szedjem a Centrumot, mert az bevizsgált. Biztos benne vannak a vitaminok, nyomelemek. Még Béres József különféle rákokat, daganatokat, leukámiát, bőrbetegséget is gyógyítottot pusztán nyomelemekkel a '70-'80-as években aztán kiherélték azt a cseppet is. A multivitaminoknak és ásványi anyagoknak hatalmas jelentőségük van. Kimutatták, hogy minden betegség hátterében valamilyen hiány áll. Namost a normál vitamintablettákban ezeket a nyomelemeket nem teszik bele vagy csak a felét. A másik fele kevesebb vagy nem olyan kötésben van, ami felszívódna illetve egymás hatását gyengítik. Viszont a Centrumot bevizsgálják. Az volt az első multivitamin ami patikában lett kapható. Abban biztos benne vannak az anyagok. Én Energit vettem
🤣 Huh. Jó, hát ha az embernek fogalma sincs a témáról, akkor valóban könnyű megvezetni. Ahogy Sheldon Cooper fogalmazott: ha a drága pisi a cél, akkor csak vedd ezt.
Ha valóban hasznosuló készítményt akarsz, akkor WTN vagy GAL. Pont.
"Kimutatták, hogy minden betegség hátterében valamilyen hiány áll"
Minden egyes betegség hátterében? Hol mutatták ezt ki? Melyik metaanalízisben, vagy kutatási anyagban? Egy PMID-t tudsz hivatkozni?
A patikus legalább annyira ért hozzá, mint az orvos.
Az viszont előfordulhat, hogy azt ajánlja, amin nagyobb haszon van, vagy nagyobb belőle a készlet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!